12
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: YouTube

HOTSPORT SAZNAJE: “Zver iz Ohaja“ stiže u Partizan (VIDEO)

Objavljeno: 28.09.17 u 19:54

KK Partizan je na pragu dovođenja velikog pojačanja.

Crno-belima je preko potrebno pojačanje u reketu, a kako HotSport saznaje novi igrač Partizana postaće 22-godišnji ruki sa univerziteta Ohajo Antonio Kembel.

Reč je o krilnom centru rođenom 1994. godine i koji prethodne tri godine nastupa za Ohio univerzitet. Visok je 206 cm i težak 114 kilograma.  Prošle godine je beležio 16,4 poena po meču, 8,9 skokova i 0,8 asistencija. Krase ga snaga, ali je veoma opasan i u šutu. Nema sumnje da Miroslav Nikolićdobija veliko pojačanje u reketu.

Zanimljvo je da se prošle godine prijavio za NBA draft, ali se povukao sa željom da u završnoj godini studija ostavi još bolji utisak. Međutim, u januaru ove godine doživeo je peh i polomio desnu nogu, pa se nije našao na izboru za najjaču ligu na svetu.

0
0

12 Komentara

  1. Ti Milane ocigledno ne mozes da se povezes, a tesko i da shvatis. Taj klub za koji navijas nee postoji, postoji frankenstajn od kluba koji se samo zove klubom koji je nekada postojao. Odakle tom klubu tih 15-20 miliona eura vreme ce pokazati, a ne zna se da li je drzavni ili privatni klub. Drugo kada se nesto ugasi, tj prestane da postoji onda se krece od nule neke beton lige. Trece ako su i prevarili sistem jednom, onda je taj sistem srusen ponovo jer jedan vlasnik drzava-privatnik ima dva kluba u istom rangu takmicenja Jadranska i Srpska liga, sto je po svim pravilima sportskog takmicenja nedopustivo jer se na taj nacin urusava regularnost takmicenja. Tako da tu zadnju recenicu nisi dobro shvatio, ili sve radis mehanicki.

    0
    0
    Odgovori
    • Ja ne sporim nista sto si ti rekao i nisam pricao o tome vec o parama koje ste dobijali i koje opet dobijate a kukate da nemate para o tome se radi… Secas se kad je „ona“ Zvezda bila u dugovima niko iz Zvezde nije kukao vi ste cutali mi cutali tegeltija cutao novinari cutali i opet napominjem NISTE NAM VI KRIVI STO SMO USLI U DUGOVE!!! ALI pogledaj sta se dogadja zadnjih par godina od kako ste poceli da propadate samo kukate naricete onaj tegeltija bi zadnjicu prodao samo da pomene Zvezdu i kako je „resila 15-20 mil“ duga a opet ponavljam nikad nije nista rekao u ono vreme dok su nam vesic i kompanija iz tadiceve ds stranke pravili dug…

      0
      0
      Odgovori
      • Pa taj Vesić je sad u Sns-u i šta ti to govori da vas je urušavao ko god je stigao kako u fudbalu tako i u košarci. Kad je ovaj sad došao više daje vama nego nama nas je Đurić pokrao golemo kao i vas vaši uptavo je to poenta oni uzimaju pare za stranku i za sebe ko finansira izbore ja ili klubovi, pa klubovi rođače vas će da dignu malo pa će opet da vas uruše, što ne privatizuju klubove ne odgovara političarima i vođama navijača i menadžerima. Sve nas muzu kao Sansje koze ti to ne vidiš očigledno.

        0
        0
        Odgovori
  2. Sve se nema para a 4 stranca i to Amera… Drzavo pomozi nam dajte nam pare da „mozemo da registrujemo igrace“ a od tih para se kupuju igraci… I posle pricajte ko je drzavni klub ceo zivot uz pomoc tudjih para pravite rezultate a posle pricate o dominaciji… Cime se budala ponosi pametan se stidi
    KO JE RAZUMEO SHVATICE

    0
    0
    Odgovori
    • Ti nekom pričaš da je državni klub, a od kojih ste vi para uzeli igrače od što je najgore para predviđenih za ljude na Kosovu, a Terzić u fudbalu dao svoje pare i kupio 15 igrača, objasni kad umeš da podjeb…. onda odgovori sad.

      0
      0
      Odgovori
      • Izvini ajde ti meni objasni ili bolje daj dokaz tih tvojih tvrdnji… Jel Covic odgovarao jel bio u zarvor zbog tih tvojih navoda??? Pa da li mislis da bi Srbi sa Kosova cutali da je to istina?? Eto odgovorio sam ti a ti veceras evo bas sad upali sos kanal slušaj coveka koji vam puni glavu glupostima i veruj mu i kad ti kaze da je mleko crne boje kad si naivan!!!

        0
        0
        Odgovori
        • Ja naivan, a ti pa od kojih para ste kupili ove što ste kupili i platu dali ovim što su došli slobodni od Terzićevih sve ste ono na agro kupili prodajom Ristića i Plavšića i smanjili dug na 30 miliona u kojoj zemlji živiš daj da dođem i ja tamo. Kako nestade dug od 15 mil u košarci i kroz dve sezone potpisujete igrača na dve godine dao mag Čović iz svog džepa ili nečiji drugi živi u svetu koji nije stvaran. Ovaj Srpski sport je dno dna što isto mislim i za moj Partizan. Sve sami lopovi, muljatori i secikese.

          0
          0
    • Vi nesto da kazete?! To sto imate tolike frustracije to je vec za dublju analizu… Ipak 17 godina bez titule pa sad se Slavio top 9 kao titula prvaka Evrope… Vidis decko dva vasa igraca kostaju kao ceo budzet kk Partizan i ti pricas o necemu… Da je Srbija jedina zemlja na svetu gde je lakse vratiti 15 miliona Eura nego 5 miliona… Partizan je Institucija Srpske kosarke, koja pokusava da se unisti od strane “ ostrascenog “ drzavnog vrha… Iz Partizana stoje cinjenice tj rezultati, evropska titula ucesce na 4 final Foura plus bezbroj izbacenih igraca za reprezentaciju tradicija… Cast Zvezdi ali sta to stoji iza Zvezda gde je tu tradicija i td… Nenoj da pricate gluposti… Partizan je zasluzio mnogo vise nego sto mu se daje…

      0
      0
      Odgovori
      • Ajde ti meni objasni za vreme vase vladavine sta se dogadjalo odakle vam pare za igrace i ko je napravio vas dug i gde su pare sada…. Eto na to mi odgovori

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter