1
Fudbal

VUJADINOVO PIJANSTVO: Legao da odmori između Mirkine babe i dede, pa se ispovraćao (VIDEO)

Objavljeno: 27.09.17 u 09:55

Vujadin Savić je imao zanimljivu ispovest u emisiji „Amidži šou“.

Fudbaler Crvene zvezde je ispričao o svom najgorem iskustvu sa alkoholom i uspeo je da nasmeje sve u studiju.

Trebalo je da budem kum na jednoj svadbi, Draganu Bogavcu. Vozio sam 16 sati iz Moldavije do Beograda. Međutim, u 6 ujutru mi on šalje poruku: „Brate moj, kume, ništa od svadbe, oprosti“. Budim se u 6, umoran od puta, ne znam o čemu se radi. Kaže mi, Milica je otišla da se porodi. Ja kažem da nije bitno, slavićemo, nema veze što neću biti kum. Rekao sam mu da mi javi kad se Milica porodi. Mislio sam da će to kratko da traje s obzirom na to da se Mirka sva tri puta porodila u 45 minuta, prisustvovao sam. Ali to se nije desilo, našli smo se Mirka, ja i Branko Bošković, seli smo na pečenje i počeli smo da pijemo rakiju. Milica se porodila tek u osam sati, možete zamisliti koliko se rakije, i vina, pošto smo mešali, popili do tada, ispričao je Vujadin, pa nastavio.

Kad je sezona, ne pijem, pa „nisam u formi“. Pijem samo kad je pauza ili neka bitna pobeda. Otišli smo onda u kafanu, pozvali muziku, i negde oko dvanaest su me odneli do Mirkine kuće. Nije priča da se ponosim njome. Sad se svi šalimo na taj račun, ali tada mi nije bilo ni do šale, kao ni Mirkinim ukućanima. Kod Mirke žive baba, deda, tetka, teča, deca… Baba i deda inače žive u Nemačkoj, ali u tom trenutku su nažalost bili u Srbiji. Uneli su me u kuću, stavili su me na garnituru, i naravno da sam se ispovraćao. Ušao sam u sobu, bilo mi je stvarno loše, nisam stigao da odem do WC-a i ispovraćao sam se u sobi ispred kreveta.

A ko je bio u krevetu – upitao je Amidžić.

Ušao sam da odmorim između Mirkine babe i dede – rekao je Savić, a ceo studio je već vrištao od smeha.

Nije tu bio kraj…

Stvarno mi nije bilo dobro, nikada u životu se tako nisam osećao. Legao sam, u jednom trenutku nisam znao gde sam legao, a bilo je hladno. Otkrio sam baba Živku koja je stvarno jedna legenda, i ovim putem je pozdravljam… Otkrio sam je, ona se mrdnula i ja sam je šutnuo, i ona je mučenica pala pravo u povraćku. Znam da je vama svima smešno, mene je bila sramota u tom trenutku. Ja sam posle skočio i kukao: “Živka, umirem ti, umirem ti“. To što se desilo je mora sramota, i trenutak slabosti. Sutradan sam putovao, Mirka je naravno zvala infuziju, pasoše sam zamenio… Zvao sam je sutradan da se izvinim za to što je bilo, a Živka mi je rekla da ne zna o čemu pričam. Tako da je carica, i ja je ovim putem pozdravljam, puno je volim.- završio je anegdotu Vujadin.

 

 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter