0
Evrokupovi

FOTO: Sky Sports

TRENER KELNA: Rastao sam uz vrhunsku Zvezdu! Borićemo se za drugo mesto

Objavljeno: 27.09.17 u 18:31

Trener fudbalera Kelna Peter Šteger rekao je danas da njegova ekipa u predstojećoj utakmici Lige Evropa protiv Crvene zvezde pre svega mora da bude koncentrisana na najosnovnije stvari, jer očekuje težak zadatak protiv „tima s velikom tradicijom u Evropi“.

Crvena zvezda je veliki klub i ima veliku tradiciju u Evropi. Oni dominiraju u domaćem prvenstvu. Ukoliko pratite srpski fudbal, znate da se tamo igra tehički veoma dobro. Pobedili su dobre timove u kvalifikacijama i puni su samopouzdanja. Očekuje nas težak zadatak. U predstojeći ulazimo sa željom da nadogradimo dobre stvari iz meča sa Hanoverom. Moramo da budemo koncentrisani na najosnovnije stvari – rekao je Šteger na današnjoj konferenciji.

Keln će sutra u drugom kolu Grupe H Lige Evropa od 19.00 dočekati Crvenu zvezdu.

– Mislim da je grupa relativno izbalansirana. Ako ste u grupi sa Arsenalom, koji je 19 godina zaredom igrao u Ligi šampiona, ostalo nam je objektivno, samo da se borimo za to drugo mesto u grupi. Upravo to će shvatiti i Crvena zvezda i BATE Borisov kada budu igrali sa Arsenalom. Iako trenutno ne zauzimamo drugo mesto, objektivno je da smo u ravni sa srpskim i beloruskim timom – rekao je Šteger.

On je dodao da ga raduje što će njegova ekipa na sutrašnjoj utakmici imati veliku podršku navijača, uz ocenu da to „mnogo znači igračima“.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter