0
Evrokupovi

FOTO: HOTSPORT

MODERAN STADION I IDEALNA TRAVA: Zavirite na trening Zvezde u Kelnu (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 27.09.17 u 19:51

Keln raspolaže izuzetno lepim stadionom, sa kojim su se fudbaleri Crvene zvezde upoznali večeras u istom terminu u kom će sutra izaći na megdan Bundesligašu.

Godinama unazad traju priče o modernim i komfornim nemačkim stadionima, a prilikom posete Kelnu u okviru gostovanja Crvene zvezde u to smo imali prilike i da se uverimo.

Izveštač HotSporta sa lica mesta javlja da je gostoprimstvo na velikom nivou, hrana i piće u pres centru prisutna, a u moru zanimljivih detalja izdvojio je čaše za kafu na kojima, uz grb ‘jarčeva’ stoji natpis – ‘totalno drugačiji’.

Time se svi u Kelnu ponose i uvek ističu koliko se razlikuju od ostalih timova u Nemačkoj.

FOTO: HOTSPORT

Na samom treningu, fudbaleri Crvene zvezde uverili su se u izuzetan kvalitet trave na kojoj će sutra od 19 časova odigrati meč drugog kola grupne faze Lige Evrope.

Rajn Enerdži stadion je možda ‘na oko’ manji od stadiona ‘Rajko Mitić’, ali su po kapacitetu gotovo jednaki. Prima gotovo 50.000 ljudi, s tim da je publika bliža terenu, jer nema atletske staze.

Gotovo po pravilu, akustičnost je jedna od karakteristika i ovog nemačkog stadiona.

FOTO: HOTSPORT
FOTO: HOTSPORT

(Izvor: youtube / HOT SPORT)

(Izvor: youtube / HOT SPORT)

Iz Kelna – Darko Noveski

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter