2
Evrokupovi

FOTO: HOTSPORT

KONFERENCIJA ZVEZDE U KELNU: Nemci zbunili Milojevića neočekivanim pitanjem – ‘Ružno je…’ (FOTO)

Objavljeno: 27.09.17 u 19:10

Nemačke kolege zanimale su se za navodni dolazak huligana iz Beograda, na šta su odreagovali i PR Crvene zvezde, ali i trener Milojević.

Zvaničnoj konferenciji za medije uoči prvog evropskog gostovanja u grupnoj fazi nekog takmičenja posle deset godina prisustvovali su igrač Damijen Le Talek i trener Vladan Milojević, koji je imao ‘više posla’, očekivano.

– Posle mnogo godina pauze vratili smo se u Evropu gde pripadamo. Od kada je izvučena grupa bilo je jasno da je Arsenal favorit jer dolazi iz najjače lige sveta, drugi je Keln koji dolazi iz Bundeslige i tu smo BATE i mi koji dolazimo iz nešto slabijih prvenstava. Biće borba za drugo mesto, a mi ćemo dati sve od sebe na svakoj utakmici.

Zatim se blago zakuvalo. Nemačke novinare zanimalo je da li je tačno da dolazi 500 huligana iz Srbije.

– Dolazi 2.500 navijača, toliko je kupilo karte u Beogradu. To su čisti momci i mi nemamo informacije da dolaze huligani. Biće sigurno i našeg naroda iz dijaspore – odgovorio je portparol Crvene zvezde, Miljan Milošević.

Zatim se nadovezao trener Milojević koji je priznao da je iznenađen i zbunjen pitanjem kolege iz Nemačke. Ujedno je takav bio i odgovor.

– Dekocentrisalo me je pitanje nemačkog novinara, ispade da smo mi najgori i krivi za sve. Ružno je. Oni su deo ovog kluba godinama i ponosni smo na njih. Verujem da će i sutra biti uz nas – odgovorio je Milojević.

Fudbal UEFA Europa League Group H season 2017-2018
Crvena Zvezda v Bate Borisov
head coach Vladan Milojevic (C)
Beograd, 14.09.2017.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Kada je reč o utakmici:

– Daćemo sve od sebe, igraćemo za publiku i za nas. Da li je to dovoljno za pobedu? Ne znam, videćemo.

Keln i Crvena zvezda poslednji put sastali su se pre 28 godina, a tada je nemački tim izvojevao trijumf. Mnogi taj susret karakterišu istorijskim.

– Istoriju treba ostaviti tamo gde je. Ovo je nova utakmica, ako se prisetimo posle toga su se desile neke lepe stvari. Mi ćemo dati sve od sebe da pobedimo. Ne možemo da gledamo na taj način. Keln je dobra ekipa, imaju problem sa povredjenim igračima. Oni su Bundesligaši, nikada ne odustaju – poruka je stratega Zvezde.

Ni ovog puta nije želeo da otkriva imena startera, kao ni da priča o igračima koji iz različitih razloga nisu doputovali u Nemačku.

– Moram da pohvalim veliki roster, ne želim da pričam o onima koji nisu tu. Vujadin (Savić) je povređen i zato nije sa nama. Imam veliko poverenje u sve igrače, a ko će igrati videćemo sutra – istakao je Milojević.

FOTO: STARSPORT

Zatim na pitanje oko izostanka uigranog saigrača u defanzivnom bloku odgovorio i Damijan Le Talek.

– Imamo dovoljno dobrih igrača, slažem se dobro sa Frimpongom i Babićem. Videćemo sa kim će me staviti trener. Ko god da bude pored mene, verujem da ćemo se lepo slagati – tim rečima zaključio je Le Talek zvaničnu konferenciju crveno-belih.

Igrači srpskog vicešampiona će posle ovog obraćanja medijima odraditi zvaničan trening na stadionu gde će sutra od 19 časova izaći na megdan Kelnu.

Izveštač HOTSPORT-a iz Kelna – Darko Noveski

0
0

2 Komentara

  1. Uostalom,U BEOGRADU JE UTAKMICA POČELA NA VREME ZA RAZLIKU OD LONDONA…I GLE ČUDA,ENGLESKI HULIGANI NISU KRIVI ZA KAŠNJENJE…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter