0
Evrokupovi

FOTO:STARSPORT

DŽAJA PRED KELN: Ovo je veliki uspeh, a ja bih voleo da potraje

Objavljeno: 27.09.17 u 09:10

Crvena zvezda sutra od 19 časova gostuje Kelnu u okviru 2. kola Lige Evrope, a u taboru crveno-belih je pristutan optimizam.

Pred put u Keln, novinarima se obratio i legendarni fudbaler i počasni predsednik Crvene zvezde Dragan Džajić.

Ovo je veliki test za ovaj tim. Zvezda ne treba da igra sa nekim velikim opterećenjem. Mi smo ovde u Srbiji prvi, oni su u Nemačkoj poslednji, ali razlika u nemačkoj i našoj ligi je ogromna, pa položaj na tabeli ne treba da zavarava. Zvezda igra dobro, sve funkcioniše kako treba, momci igraju korektno, a što je najvažnije ima prostora za napredak. Mnogi igrači koji su stizali nisu bili nosioci igre u svojim klubovima, ali su se brzo uklopili i pokazali da su prava pojačanja za Zvezdu. Ali, uvek treba biti na zemlji. Ovo je veliki uspeh, a ja bih voleo da potraje, istakao je Dragan Džajić.

Džajić je pričao i o rivalstvu sa nemačkim klubovima i poslednjem duelu Zvezde i Kelna.

To što je bilo, bilo je, piše se nova istorija. Mi smo dobili najvažniju utakmicu koju je trebalo kada smo eliminisali Bajern, a ovo ostalo negde dobiješ, negde izgubiš. Bio sam na revanšu u Kelnu, mi smo u toj utakmici imali mnogo šansi, nismo uspeli i šta da se radi, nećemo sad da se svetimo. Slabo se pominje i onaj uspeh protiv Menhengladbaha i finale Kupa UEFA. Tada je Zvezda dobila mnogo teških utakmica, a ništa lakši protivnici nisu bili ni kada smo osvojili Kup šampion rekao je Džajić.

Meč drugog kola Lige Evrope između Kelna i Crvene zvezde na programu je sutra uveče od 19 časova na Rajn Energi stadionu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter