3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SLOMLJENA SRCA NAVIJAČA ZVEZDE: Bez duše ekipe na megdan Kelnu

Objavljeno: 26.09.17 u 23:19

Crvena zvezda sutra putuje na megdan nemačkom Kelnu u okviru 2. kola Lige Evrope, a na prvo gostovanje u grupnoj fazi crveno-beli će ići lišeni usluga jednog od najboljih igrača od početka sezone.

Mnogi su sumnjali u njega, ali je Vujadin Savić od početka sezone pokazao da poseduje veliki kvalitet, pa će se njegov izostanak u poslednjoj liniji Zvezde sigurno ostetiti, nakon što je Savić potvrdio da će, zbog povrede zadnje lože, propustiti duel sa „jarčevima“:

Nažalost, stvarno mi je mnogo žao, osetio sam bol u zadnjoj loži i odluka trenera i doktora je da ne putujem tamo, rekao je Savić gostujući u emisiji „Amidži šou“, koju vodi Ognjen Amidžić.

A koliko mu je žao što neće ići u Nemačku najbolje pokazuje sledeći komentar:

– To su utakmice za koje se živi, hteo sam da igram i preko bola, ali postoji rizik da se povreda pogorša i da me izgube do kraja polusezone. Ipak, ja verujem u saigrače da će da naprave dobar rezultat tamo. Biće pun stadion i stvarno mi je žao što neću moći da igram, dodao je Savić.

Doduše, nije sve tako crno po crveno-bele, pošto su se u trenažni proces vratili golman Milan Borjan i levi bek Milan Rodić, koji su se našli na spisku putnika za Keln.

 

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter