0
Ostali sportovi

LUDNICA U NIŠU: Veliki uspeh za srpski futsal!

Objavljeno: 26.09.17 u 21:40

Futsal reprezentacija Srbije plasirala se na Evropsko prvenstvo nakon što je u baražu savladala Češku ukupnim rezultatom 8:7.

Nije moglo bez drame! Selekcija koju sa klupe predvodi Goran Ivančić je nakon pobede od 4:3 u prvoj utakmici u Češkoj dočekala tu selekciju u Nišu. Nakon punih 19 godina, Nišlije su imale priliku da vide domaću futsal reprezentaciju, koja im je priredila pravu dramu.

Iako su Česi u prvom poluvremenu imali inicijativu, prvi su poveli ‘orlovi’ golom Ramića u 10. minutu. Na poluvreme se otišlo sa rezultatom 1:1 pošto je Zaruba zatresao mrežu domaćina.

U drugom delu je bilo daleko više uzbuđenja. Vodila je Srbija sa 2:1 i 3:1 preko Rajčevića i Pršića, ali to nije pokolebalo goste koji su imali vrlo aktivnih 3:3 u 32. minutu. Strelac dva gola bio je vrlo raspoloženi Sajdler. Ipak, sve sumnje u pobednika otklonio je Simić je u 34. minutu igre, a Česi su do kraja susreta uspeli da izjednače pogotkom Vahale u 39. minutu.

Evropsko prvenstvo u futsalu će se odigrati naredne godine u Sloveniji i trajaće od 30. januara do 10. februara.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter