1
Košarka

‘BOMBA’: Vejd napustio Čikago, čeka ga Lebron, ali i Vestbruk

Objavljeno: 25.09.17 u 09:55

Veteran Dven Vejd odlučio je da napusti Čikago Bulse, a američki mediji već spekulišu o tome koji će ‘drim-tim’ pojačati, dve opcije su na stolu.

Kreće ‘ludilo’ u najjačoj ligi sveta. Posle Karmela Entonija koji se preselio u Oklahoma Tanderse, sada je u centru pažnje Dvejn Vejd. Iskusni bek napustio je Čikago i u potrazi je za novim klubom. Jedan od zainteresovanih je Klivlend, a u borbu bi mogla da se uključi i Oklahoma.

Naime, Lebron Džejms želi ponovo da bude partner sa Dvejnom Vejdom, kao u vreme kada je Majami harao Amerikom. Sa druge strane Oklahomi je dojadilo da se u NBA ligi gledaju dvoboji Klivlenda i Golden Stejta, te i oni žele da se umešaju u borbu za titulu.

Trio Kari-Tompson-Durent hara će NBA ligom i sledeće sezone, Klivlend ima svoj ubitačni deo tima Lebron-Lav-Tomas, te nam se čini da bi najzanimljivije bilo da imamo i Oklahomin udarni trio Vestbruk-Vejd-Melo.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter