0
Domaći fudbal

FOTO: FK Čukarički

VIDOSAVLJEVIĆ: Presrećan sam zbog debija za Čukarički

Objavljeno: 25.09.17 u 19:07

Mladi fudbaler Čukaričkog Milutin Vidosavljević rekao je danas da ga raduje što je sa 16 godina dobio priliku da debituje za prvi tim ‘brđana’ i to na utakmici Super lige Srbije protiv Borca.

– Imam 16 godina i presrećan sam što sam zaigrao sa prvotimcima. Hvala šefu i stručnom štabu na pruženoj šansi, nadam se da ću igrati sve više i da sam zadovoljio na terenu. Igrao sam nekoliko prijateljskih sa prvim timom, išao sa ekipom u Šabac, ali nisam ulazio u igru, kao što ni sinoć nisam znao da li ću biti na terenu. U Šapcu sam mislio da ću možda ući, ali nisam, pa je ispalo sve još sladje jer je kod kuće. Podržali su me saigrači, svi u klubu i roditelji i brat blizanac su bili u publici. Pozitivne treme uvek ima, šta da kažem sem da mi je srce bilo puno – rekao je Vidosavljević.

Trener Čukaričkog Nenad Lalatović u nedeljnoj utakmici Super lige Srbije protiv Borca iz Čačka ustartnu postavu uvrstio je doskorašnje omladince Nemanju Milojevića, Savu Radića i Petra Mićina, a u igri je i u poslednjih 10 minuta bio i 16-godišnji Vidosavljević.

– Kad si na terenu nema mlad ili star igrač. Možda se vidi po bradi ko ima koliko godina, ali respektuješ samo svoju ekipu i saigrače – rekao je Radić koji je za prvi tim debitovao prošle godine.

Čukarički je sinoć u 11. kolu Super lige Srbije pobedio Borac sa 2:0.

– Nisam očekivao da ću biti u startnoj postavi, ali uvek sam spreman da igram. Šef je tražio da udjemo čisto i agresivno u meč i sve ostalo što je rekao ispoštovali smo. Nismo im dali da nam nameću ritam. Promašili smo tri zicera u prvom delu, oni su odolevali devedeset minuta, ali načeli smo ih golom (Ognjena) Mudrinskog u 58. i posle je sve bilo lakše. Oni su malo pali i ubrzo primili i drugi gol. Bitno je da sad idemo rasterećeni u sledeću utakmicu protiv Partizana – dodao je Radić.

Lalatović je posle sinoćne utakmice pohvalio mlade igrače, uz ocenu da klub sa njima nema potrebe da brine za svoju budućnost, a čestitke na njihov račun, kako su sami rekli, stigle su i od kompletne uprave i vlasnika kluba.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter