10
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PROBLEM JE GOLMAN: Milojević vraća sve adute u derbiju protiv Vojvodine

Objavljeno: 24.09.17 u 10:02

Crvena zvezda dočekuje Vojvodinu od 17 časova u derbiju 11. kola Superlige Srbije.

Nova pobeda u šampionatu, kao dobar zalet za Keln. Crvena zvezda u derbiju kola, danas na stadionu „Rajko Mitić“ dočekuje Vojvodinu, a kako saznaje HotSport, trener Vladan Milojević ne želi da kalkuliše sa sastavom i na teren će svi raspoloživi aduti. Posle odmora u Čačku, vraćaju se kapiten Mičel Donald, Gelor Kanga, Slavoljub Srnić, Filip Stojković i Damijan Le Talek.
 
Problem je golman, pošto je pred Borjanom duže bolovanje posle povrede protiv Bate Borisova, a „zamenik“ sa prethodna dva meča Damir Kahriman ima problem sa leđima. Ukoliko ne bude spreman, na gol crtu će iskusni Nemanja Supić. Ostalo je poznato i ustaljeno pošto niko nema problema sa povredama i kaznama.
Poslednja linija je odavno uigrana uz Donalda i Krstičića, a na krilima treba ocekivati Srnića i Radonjića kao i komandanta igre Kangu. U špicu je najbolji strelac ekipe na dva fronta Ričmond Boaći.
 
Projektovan sastav Crvene zvezde: Kahriman (Supić), Stojković, Savić, Le Talek, Rodić, Donald, Krstičić, Srnić, Radonjić, Kanga, Boaći.
0
0

10 Komentara

  1. Imam snažan osećaj da sam ovo već nekoliko puta čuo. Ova ekipa što se obrušila na mene su sledbenici filozofskog učenja nezaobilaznog Blaže, ražalovanog sportskog direktora, koji se krije iza nekoliko nadimaka i pseudonima i hara po komentarima, ophrvan mentalitetom isključivosti, sejući seriju laži, nebuloza i mistifikacija. Znate ono, kada se nečim opijete onda trežnjenje može da bude problematično. Ovim završavam dijalog sa ovom ekipom zaljubljenom u mogućnosti i znanja azilanata. Večeras je Zvezda nadigrala Vojvodinu u odličnoj utakmici. Većina zvezdinih igrača je igrala na visokom nivou. Posebno su imponovali Savić, Krstičić i Radonjić. Raduje i činjenica da protivnik nije uputio ni jedan udarac u okviru gola. Ipak dfaleko lošiji od ostalih su bili Srnić i Boaći.

    0
    0
    Odgovori
  2. Odgovor „Bakiju“ i „Stojadinu Jovanoviću“, trenerima sa „UEFA Pro “ licencom i apologetima pogubne zvezdine filozofije „Stranci nemaju alternativu“, koja je u prošloj sezoni pokazala svu svoju fatalnost. Nošeni na krilima „kapitalnih“ pojačanja iz Afrike, nismo uspeli ni u kvalifikacijama za LŠ i LE, ni u našem prvenstvu i kupu!. Ovo su neoborive činjenice! Na vašu žalost, vi nemate argumente osim subjektivnih mišljenja, koja su plod masovne hipnoze, koja dolazi od zvezdinog menadžmenta i nekih novinara, i vi od jednog stabla ne vidite celu šumu. Za razliku od vaših iskrivljenih subjektivnih mišljenja, moji dokazi su neoborivi a to su: Letalek, spor, neborben, Donald, spor, neborben, Frimpong, doveden je kao rezervni štoper Napretka, i time je sve rečeno, Rikardinjo, 29-to godišnjak iz moldvskog prvenstva, u nekoliko utakmica ništa nije pokazao, nedostaje mu samopouzdanje (u 29-oj godini?). Neumoljiva statistika za Kangu i Boaćija. Kanga: dvocifreni broj prodatih lopti, po utakmici, 5-6 nerezonskih udaraca na gol, visoko preko gola, neborben, ne trči bez lopte, vraća loptu natrag, nema dribling, postigao samo dva (2) gola prošle sezone, doveden kao zamena za Katajia (?!), Boaći: po utakmici: 5-8 prodatih lopti, 2-4 promašene stopostotne šanse, neborben, kada krene direktno na gol obavezno se spetlja, nema driblinga. Karakteristično za Kangu i Boaćija je da, za godinu dana u Zvezdi, nisu pokazali ni jedan jedini dribling u situaciji „1na 1“! Bolje je da ne govorim o umeću Fibela, Edsona, Parkera, Mbođa, Onjila, Moučea, Vereda i ostalih abonenata na blagajnu Zvezde,

    0
    0
    Odgovori
      • Ti Stojadine kao „drveni advokat“ zvezdinog menadžmenta teško tolerišeš senzorne stimulanse a i očigledno je tvoje repetitivno ponašanje. Kod tebe postoji protivrečnost između pojmova i metodičkog otkrivanja istine. Ali, siguran sam da će ti se otvoriti oči posle utakmice Zvezde u Kelnu, na kojoj će azilanti u zvezdinim dresovima biti smešni!

        0
        0
        Odgovori
    • Pero opusti se, idi vodi Real kad si toliko strucan! Niko ne ocekuje da Zvezdini stranci razbiju Arsenal ( to ne bi mogla ni Zvezdina deca, bez „limitiranih“ stranaca),ali Kanga, Donald i Boace su doprineli ulasku u Evropsko takmicenje svojim ucinkom… Ne znam zasto se toliko uzrujavas…preuzmi ti Zvezdu tako strucan pa bez stranaca gazi Barsu i Real jer ubedjen sam da mislis da bi ti to mogao!!!

      0
      0
      Odgovori
  3. Krčag ide na vodu dok se ne razbije! Isto tako i Zvezda uporno srlja sa ovim ispodprosečnim strancima, koje je dovela, jer njihovi prethodni klubovi nisu želeli da sa njima produže ugovore. Ne znam kako će biti protiv Vojvodine ali protiv Kelna će se pokazati pravo lice ovih limitiranih stranaca, koji su u Zvezdi zaštićeni kao beli medvedi. Svima je unapred zagarantovano mesto u timu bez obzira na njihove skromne mogućnosti. Domaći igrači u Zvezdi su na žalost nosioci igre, borbenosti, trčanja a limitirani stranci se kuju u Zvezde! Najsmešnija stvar je kada i neki domaći novinari, koji su poverovali u svemoć npr. Kange i Boaćija i o njima pišu hvalospeve a ne vide suštinu. Međutim, sada protiv Kelna i Arsenala će videti svu pogubnost igranja Kange, Boaćija, Donalda i Letaleka, koje je ovaj stepen takmičenje prevazišao kao i njihove skromne mogućnosti. Otrežnjenje će biti bolno. Biće to pad sa 10 hiljada metara visine i raspršiće se snovi o njihovom znanju i spremnosti!

    0
    0
    Odgovori
    • Овако нешто може само да напише неко но није одгледао ни једну Звездину утакмицу или исфрустрирани Гробар… А било шта да си од ова два, нзм зашто онда коментаришеш звездине вести…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter