0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

‘DŽELAT’ PARTIZANA: Jedino se u Humskoj pokazao, sve ostalo je ‘nula’ i već je dobio otkaz (VIDEO)

Objavljeno: 24.09.17 u 23:48

Definitivno nije dorastao timu kakav je Olimpijakos.

Olimpijakos je večeras vodio sa 2:0 protiv AEK-a iz Atine, a na kraju je poražen sa 3:2. Taj udarac trener crveno-belih iz Pireja Besnik Hasi nije preživeo i odmah posle meča uručen mu je otkaz.

Večerašnji poraz samo je kap koja je prelila čašu, a nadovezao se na poraze od Sportinga u Ligi šampiona i remije sa Ksantijem i Asterasom u prvenstvu. Sezona je očajno počela i Hasi je morao da plati ceh.

Jedino svetlo veče, moglo bi se reći, Hasi je imao u Humskoj krajem jula, kada je Olimpijakos savladao tada nespremni Partizan sa 3:1 i tako već u prvom meču eliminisao crno-bele, iako je u revanšu u Atini beogradski tim pravio velike probleme Grcima.

Za sada nije poznato ko će ga zameniti na klupi, ali je sigurno da promena dolazi u vrlo nezgodnom momentu pošto je sledeći rival, verovatno najteži mogući, jer ih očekuje gostovanje Juventusu u Torinu.

(Izvor: youtube / ultra perfect)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter