5
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

STOJKE ODGOVARAO NA PITANJA: Zašto ga zovu Antonio Banderas, ko mu je omiljeni saigrač, da li bi prešao u Zvezdu (VIDEO)

Objavljeno: 22.09.17 u 17:26

Golman Partizana Vladimir Stojković odgovarao je na pitanja navijača koja su pristizala putem zvaničnog Fejsbuk i Instagram profila kluba.

Pristigao je veliki broj pitanja, a popularni Stojke je odgovrio zašto ga zovu Antonio Banderas, da li bi šutirao penal u odlučujućem meču Lige Evrope, ko mu je omiljeni saigrač u Partizanu i reprezentaciji, da li bi završio karijeru u Partizanu, da li bi prešao u Crvenu zvezdu, ko su mu uzori…

Poslušajte šta je Stojković odgovorio na pitanja navijača Partizana.

 

0
0

5 Komentara

  1. Bio si odlican kad si bio u Zvezdi, i tamo je tvoje vreme proslo, licno ne bih voleo da se ikad pjavis ni na Marakani, los si covek koji je pljunuo na svoje decacke snove, ali nema veze tebe sem u Srbiji niko nije smatrao za ozbiljnog golmana, delije prema tebi su imale neprimerenu reakciju i to nikako ne odobravam, ali nadimak koji si dobio od njih zasluzujes. Mnogo si se uvlacio navijacima pa si zbog toga presao prag dobrog ukusa, to ti nije trebalo. Ali zbog nacina na koji si branio u klubu koga sada pljujes, zelim ti sve najbolje. Sa Partizanom ove godine neces nista osvojiti, to je cinjenica to ce ove godine Zvezda da pokupi, klub iz tvoje ruzne proslosti..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter