0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Crvena zvezda

PRED TURNIR NA KRITU: Alimpijević analizirao do sada urađeno i poslao poruku navijačima (VIDEO)

Objavljeno: 22.09.17 u 19:03

Košarkaši Crvene zvezde učestvuju na veoma jakom turniru na Kritu koji se održava od petka 22.09 do nedelje 24.09.

Nakon odrađenog pripremnog perioda u Beogradu, crveno-beli su se uputili na Krit gde će nastupati na elitnom turniru i na taj način napraviti poslednju proveru pred početak sezone. Pored Crvene zvezde, učesnici turnira su i giganti Evroligaši Olimpijakos i Makabi, kao i Uniks iz Kazanja koji je protekle sezone nastupao u najelitnijem evropskom takmičenju. Crveno-beli će prvi meč na turniru odigrati u petak od 19 časova i 30 minuta protiv Olimpijakosa uz direktan prenos na Sport Klubu.
 
To će biti najjača provera za crveno-bele koji su u pripremnom periodu do sada savladali sve rivale. Poslednji meč protiv Lokomotive Kubanj i sigurna pobeda ulila je dodatan optimizam u novi mladi tim Crvene zvezde. Kako je trener Dušan Alimpijević istakao u razgovoru za KK CZ TV, Zvezda će biti oslabljena jer na turniru neće nastupati kapiten Branko Lazić i Pero Antić, ali da će uprkos tome meč biti veoma značajan pogotov za mlade igrače koji nisu imali priliku da se susretnu sa evroligaškim rivalima.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter