0
Domaći fudbal

FOTO: Jelena Grlić / FK Vojvodina

VLADIMIR BUAČ: Najvažnije je da smo prošli

Objavljeno: 21.09.17 u 09:09

Posle pobede njegovog tima nad Dinamom, šef stručnog štaba Vojvodine Vladimir Buač izjavio je da je za crveno-bele najvažnije to što su izborili plasman u narednu rundu takmičenja.

Vojvodina je juče pobedila Dinamo u Pančevu rezultatom 1:2 (1:1), u meču 1/16 finala Kupa Srbije.

– Kao što sam ranije rekao, ovakve utakmice se vrlo često gube i zato nam je najbitnije to da smo prošli dalje i plasirali se u narednu rundu. Kvalitet igre nije bio na nivou Vojvodine, ali s druge strane, opet smo dali šansu nekim novim igračima i sada imamo jasniju sliku oko toga ko koliko može. Iza sebe imamo lep niz od četiri utakmice, na kojima smo ostvarili jedan remi i tri pobede, što nam znači kako bismo se u što boljem raspoloženju pripremili za Crvenu zvezdu i predstavili se u što boljem svetlu – izjavio je Buač.

Naredni meč, fudbaleri Vojvodine odigraće protiv Crvene zvezde u okviru 11. kola Super lige Srbije, a ta utakmica zakazana je za nedelju u 17 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter