2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

RIČMOND BOAĆI: Svakoga možemo da pobedimo, pa i Keln!

Objavljeno: 21.09.17 u 17:35

Napadač Crvene zvezde veruje da njegov tim može da pobedi svakog, ali da ne žuri sa utakmicom protiv Kelna, jer u nedelju u Beograd stiže drugoplasirana Vojvodina.

Prekinuo je golgeterski post. Dobar centaršut Marka Gobeljića i vrhunska realziacja Boaćija stavili su pečat na pobedu Crvene zvezde u Čačku.

– Veoma je važno što smo pobedili Borac sa 2:0, što smo prikazali dominantnu igru i osvojili nova tri boda. Takođe, činjenica da ponovo nismo primili gol nas sve podjednako raduje i uliva nam dodatno samopouzdanje pred predstojeće važne utakmice – rekao je Boaći za klupski sajt.

Napadač iz Gane poziva na oprez i kaže da niko u klubu ne sme da razmišlja o Kelnu dok ne prođe dvoboj sa Vojvodinom na stadionu ‘Rajko Mitić’.

– Iako mnogi već sada pričaju o meču Lige Evrope sa Kelnom koji igramo sledeće nedelje, svi u timu su fokusirani samo na utakmicu sa Vojvodinom. Znamo da moramo da pobeđujemo u svakoj utakmici i zato smo maksimalno fokusirani na prvi sledeći meč koji dolazi, nije nam bitno koje je ime protivnika. Ako mi igramo najbolje što umemo možemo da pobedimo svakog.

Kao i do sada Boaći se zahvalio Bogu na postignutom golu i prekinutom golgeterskom postu.

– I ovog puta ću se zahvaliti Bogu što mi je dao snagu da postignem pogodak, kao i što je podario pobedu mojoj ekipi. Odlično sam se osećao na terenu, mogao sam da postignem još neki gol, bilo je šansi, ali najvažnije je da je ovo bilo dovoljno za pobedu. Bez saigrača i ovako dobrog stručnog štaba ne bih ništa mogao da postignem i zaista sam srećan što činimo zajedno ovako dobru ekipu u kojoj vlada fantastična atmosfera – poručio je Boaći.

0
0

2 Komentara

  1. Pa vi samo i mozete da povedite ekipe koje su u krizi,a ekipe koje su stabilne i ne sklanjaju se pred vama kao u ovom nasem prvenstvu mozete samo da sanjste,bruke jedne vec vam se priprema teren za osvajanje titule.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter