1
Košarka

FOTO: STARSPORT

ODJECI DUDINOG OPROŠTAJA: Bobi i Bogdan sinoć mogli da ostanu bez NBA ugovora? (FOTO)

Objavljeno: 21.09.17 u 11:06

Ovo je dokaz da su i u NBA ligi itekako pomno pratili oproštaj od košarke velikog Dušana Dude Ivkovića.

Nema sumnje da je veliki broj poklonika košarke sinoć pratio spektakularan oproštaj Dude Ivkovića od sporta kom je sve dao i koji je njemu sve isto tako uzvratio.

Međutim, NBA klubovi po običaju nemaju milosti, posebno kada se radi o revijalnim događajima, te su nekoliko sati uoči utakmice u Atini poslali jasne instrukcije svojim igračima predviđenim da igraju.

Naime, košarkašima je jasno stavljeno do znanja da bi u slučaju najmanje povrede na ovom događaju mogli jednostrano da ostanu bez ugovora, a među njima su bili i Bogdan Bogdanović i Boban Marjanović.

Ipak, kako Bogdan nije ulazio u igru, tačnije, presedeo je ceo meč na klupi, nije rizikovao svoj raskid ugovora, ali Marjanović jeste i proveo je određeno vreme na parketu.

Ipak, srećom po njega, sve je proteklo u najboljem redu, baš kao i sa ostalim igračima, pa takve stvari nisu uspele da pokvare spektakl, ali je ovo još jedan pokazatelj koliko NBA klubovi vode računa i o najmanjim detaljima, čak i preventivno.

0
0

1 Komentara

  1. Jest da je NBA cisti profesionalizam..a ja se pitam…gdje je dusa tom profesionalizmu… ma danas je svijet pun robota.. neka si naprave robote koji nemaju dusu pa neka im namecu pravila kakva god zele… kreteni totalni…sto ce im onda sve te kosarkaske velicine ??? sem da budu klovnovi u njihovim arenama…zgadili su mi se ..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter