0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NOVI PEH ZA CRVENO-BELE: Mladi napadač doživeo povredu kao Branko Jovičić

Objavljeno: 20.09.17 u 12:30

Još jedna loša vest za navijače Crvene zvezde kada su u pitanju povrede.

Posle veziste Branka Jovičića, koji je doživeo povredu metatarzalne kosti u prvenstvenoj utakmici protiv Čukaričkog, nešto slično zadesilo je i mladog Zvezdinog napadača Vanju Vučićevića.

Očekivalo se da će mladi napadač zaigrati protiv svog kluba od 17 časova na stadionu Kraj Moravice u zaostaloj utakmici šestog kola Super lige Srbije, ali se Vučićević povredio na treningu zbog čega će biti podvrgnut hirurškom zahvatu na stopalu, i propustiti ostatak jesenje sezone.

– Umesto da igram i da se dokazujem u elitnom rangu, ovih dana hodaću na štakama, šta da se radi… Nezgodno sam doskočio prekjuče na treningu, izvrnuo stopalo i nosiću gips tri nedelje. Bio sam kod doktora Dejana Purića, reč je o istoj povredi kao kod Branka Jovičića, prelomu metatarzalne kosti. Moram na operaciju, ne mogu da stanem na petu, rekao je Vanja Vučićević za Sportski žurnal.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter