0
Košarka

KEVIN DURENT: Ispao sam kompletni idiot, je..no sam besan na sebe!

Objavljeno: 20.09.17 u 11:44

Kevin Durent, zvezda Golden Stejt Voriorsa, napravio je pravu pometnju na Tviteru pošto je sa lažnog naloga kritikovao svoj bivši tim Oklahomu.

Durent je na društvenoj mreži napravio još jedan profil sa kojeg je odgovarao na postove sa svog zvaničnog profila, ali je u jednom trenutku zaboravio da promeni profile i odgovorio je sebi sa svog pravog profila, umesto sa lažnog koji je napravio. 

Durent nije želeo da izmišlja da mu je profil hakovan, već je priznao grešku i izvinio se.

Cela stvar je otišla predaleko, to se desi kada uđem sa navijačima u diskusije o onome što volim, a to je košarka. Ne žalim što sam odgovarao ljudima na Tviteru, ali žalim što sam tako iskoristio ime bivšeg trenera i tima za koji sam igrao. Volim te ljude i nikada ne bih želeo da im naškodim. Bilo je to detinjasto, idiotski, izvinjavam se, rekao je Durent.

Durent je rekao i da zna da slede šale na njegov račun, kao i da će ih sve prihvatiti jer ih je zaslužio.

Ispao sam kompletni idiot. Sada želim da nastavim dalje i cela ova situacija pogodila me je više nego što ljudi misle. Govore mi da se opustim, da ne pridajem tome toliko važnosti, ali ljut sam na sebe. U početku je to bila šala, ali radio sam to celo leto i otišlo je predaleko. Nisam spavao dva dana i dve noći. Ludo je jer sam toliko je..no besan na sebe što sam uveo druge u neugodnu situaciju, istakao je MVP ovogodišnjeg NBA finala.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter