0
Evroliga

F4 EVROLIGE: Duško Savanović ambasador završnog turnira, karte uskoro u prodaji

Objavljeno: 20.09.17 u 14:27

Fajnal-for Evrolige održaće se u beogradskoj “Kombank Areni” od 18. do 20. maja 2018. godine, a ambasador završnog turnira je bivši reprezentativac Srbije Duško Savanović.

Kancelarija najjačeg klupskog takmičenja zamolila je bivšeg srpskog reprezentativca da preuzme ulogu ambasadora Fajnal-fora u Beogradu 2017, na šta je on odgovorio potvrdno.

-Ne znam da li sam toliko vredan, ali je velika čast. Pre svega jer je to privlilegija malog broja igrača. Evroliga mi se obratila pitanjem da li želim i sa radošću sam prihvatio. Moje subjektivno mišljenje je da je ovakav evroligaški turnir trebalo odavno da bude u Beogradu. To je trebalo mnogo ranije da se desi, ljudi vole i razumeju ovaj sport u ovom gradu košarke. Ispred Beograda, Srbije i Evrolige zahvalan sam što se F4 održava baš u Beogradu, verujem da će biti organizovan na najvišem nivou, rekao je Savanović.

Zajedno sa Rosel Keraltom, predstavnicom Evrolige, Savanović je predstavio javnosti i izgled ulaznice za beogradski Fajnal-for, koje će biti puštene u prodaju 26. septembra.

-Hvala predsedniku Srbije što je omogućio ovaj Fajnal-for. Zajednički smo došli do ideje da Beograd zaslužuje F4 i posvećenost koju su pokazali od prvog dana bila je neverovatna. Sve to garantuje da će biti odličan turnir. Pre nekoliko dana pozvali smo Duška da bude ambasador Fajnal.fora. Pristao je na sve… Poslali smo mu dokument koji je vratio istog dana, sa svojim potpisom. Hvala i Zvezdi, sve što smo imali kao ideju oni su pomogli i realizovali, uključujući i ‘One team’ radionicu, u kojoj su učestvovali svi timovi Evrolige i Evrokupa, rekla je ona.

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter