0
Košarka

FOTO: STARSPORT

VRAĆA SE BIG SOFO: Snažni grčki centar blizu novog angažmana

Objavljeno: 19.09.17 u 20:28

Snažni grčki centar mogao bi da zaigra ponovo u grčkom klubu.

Posle neuspešne avanture u Crvenoj zvezdi, Sofoklis Skorcianitis je nastupao za PAOK, a prema informacijama iz Grčke Big Sofo bi vrlo lako mogao da oživi karijeru u solunskom Arisu. Trener žuto-crnih Panajotis Janakis spreman je da pruži šansu snažnom centru. On ga vidi kao idealnu zamenu za Vasilisa Kavadasa koji je napustio klub…

Skorcanitis je igrao u Arisu tokom 2004.godine, pre nego što je potpisao ugovor sa Olimpijakosom. U istoriju grčke košarke se upisao kao jedini čovek koji je nastupao u sva četiri kluba “velike četvorke“ (Olimpijakos, Panatinaikos, PAOK, Aris).

Interesantno je da je Big Sofo samo jednom osvojio grčku titulu (sa Panatinaikosom 2013. godine). Najbolje partije je pružao u dresu Makabi Tel Aviva sa kojim je postao šampion Evrope 2014. godine. Sa reprezentacijom Grčke, Skorcianitis ima srebro sa Svetskog i bronzu sa Evropskog prvenstva.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter