0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VLADIMIR BUAČ: Nećemo eksperimentisati, jer popravnog nema (VIDEO)

Objavljeno: 19.09.17 u 11:49

Šef stručnog štaba Vojvodine Vladimir Buač izjavio je da neće mnogo eksperimentisati sa sastavom tima za meč protiv Dinama, jer je Kup takmičenje u kojem popravnog nema i svaki eventualni poraz znači i oproštaj od borbe za pehar.

Posle 10 odigranih kola u Super ligi Srbije, nakon kojih se fudbaleri Vojvodine nalaze na drugom mestu na tabeli, sutra će početi takmičenje i u Kupu naše zemlje, bar kada je reč o onom delu takmičenja u koji se uključuju i klubovi iz najelitnijeg fudbalskog ranga. Voljom žreba, odlučeno je da se u 1/16 finala sastanu Dinamo iz Pančeva i Vojvodina, pa crveno-belima sutra predstoji gostovanje timu koji se takmiči u Srpskoj ligi – grupa Vojvodina.

Međutim, ta činjenica ne zavarava šefa stručnog štaba Vojvodine Vladimira Buača, koji je u ime svojih igrača najavio maksimalno ozbiljan pristup ovom meču.

– Sutra nam predstoji četvrta utakmica koju ćemo odigrati u poslednjih desetak dana. Radi se o Kup takmičenju, koje je specifično po tome što nema popravnog, pa samim tim nećemo mnogo eksperimentisati. U odnosu na meč protiv Napretka, napravićemo tri, maksimalno četiri izmene, jer još uvek na jednoj poziciji imam nedoumicu. Odmorićemo igrače kojima je to neophodno u ovom trenutku, ali s druge strane, igrači koji dobiju šansu, dobiće je zato što dobro treniraju i imaju moje poverenje.

– Protivnik nam je srpskoligaš i to je mač sa dve oštrice, pa moramo biti maksimalno fokusirani i skoncentrisani. Meč nam je jako bitan za samopouzdanje za naredni period, a i kako bismo gradili taj pobednički mentalitet na kojem insistiram. Kadrovskih problema nemamo, svi su zdravi i konkurišu za tim – izjavio je Buač.

Utakmica između Dinama i Vojvodine igra se sutra na stadionu Dinama u Pančevu, sa početkom u 15:30 časova.

(Izvor: youtube / Fk Vojvodina)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter