2
Domaći fudbal

UDAR NA KASU: Partizan lakši za 1,7 miliona evra

Objavljeno: 19.09.17 u 17:07

Generalni direktor Partizana, Miloš Vazura, potvrdio je da su crno-beli uplatili 1.700.000 evra kiparskom Apolonu.

Pomenuta suma je dug na ime transfera Andrije Živkovića koji je svojevremeno trebalo da pređe u Apolon s obzirom da je bivša uprava Partizana 2013. godine prodala prava iz ugovora fondu Pinija Zahavija. Kako ovaj transfer nije realizovan Apolon je smatrao da je oštećena strana i podneo tužbu zahtevajući naknadu u iznosu od 2.500.000 evra.

Crno-beli su pre nekoliko meseci izgubilli spor sa kiparsim klubom koji je vodio pred Sudom za sportsku arbitražu u Lozani (CAS). 

-Partizan isplatio 1,7 miliona evra Apolonu za Živkovica, ostalo je da platimo jos 800.000. Platićemo još 500.000 sledećeg meseca i ostaje 300.000 hiljada. Ukupao nas je taj dug, ali ga se oslobađamo –  rekao je za Alo generalni direktor kluba Miloš Vazura.

 

0
0

2 Komentara

  1. Koji su bednici ti kiparski Grci. Da se razumemo, nisam navijač Partizana da ih branim ali brate da tražiš pare i to ne male za nešto što nije tvoje i u šta nisi uložio ni centa, prevazilazi minimum ljudskosti.

    0
    0
    Odgovori
    • A da možda malo razmisliš da je uprava partizana (bilo koja) malkice pozajmila para ili prodala igrača bez njegovog znanja? A? Lako je uzeti novac, ali je teško platiti dugove.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter