0
Evrobasket 2022

FOTO: STARSPORT

MAČVAN: Neverovatno šta su sve svirali, nismo to zaslužili kao najbolji u Evropi trenutno

Objavljeno: 18.09.17 u 00:38

Kapiten srpskih košarkaša Milan Mačvan izjavio je danas da je njegova reprezentacija najbolja u Evropi, vidno ljut zbog sudjenja u finalu protiv Slovenije.

– Jako mi je žao jer smo dali sve od sebe i nismo to zaslužili kao najbolja evropska reprezentacija u ovom trenutku. Ovi momci su izgarali, dali sve od sebe. Ponosan sam na momke, stručni štab i lekarsko osoblje. Dali smo sve od sebe, rekao je Mačvan novinarima.

Srbija je izgubila u finalu Evropskog prvenstva u Istanbulu, a Mačvana je posebno iznervirao sudijski kriterijum.

– Drugi put u Istanbulu nam se dešava da imamo ovakav tretman. Nemoguće je da se sviraju četiri faula za tri poena, dve tehničke… Čist faul u napadu nad Vasi Miciću koji je sviran kao tehnička, kazao je Mačvan.

On je čestitao Sloveniji na ‘prvoj medalji u istoriji, i to zlatnoj’. Posebnu zahvalnost imao je za srpske navijače koji su u velikom broju bodrili ekipu u Istanbulu.

– Fizički napor, kolima, to je i finansijski trošak jer nemamo standarde kao što imaju zemlje Evropske unije. Hvala svima na podršci“, istakao je kapiten srpskog nacionalnog tima.

Zahvalio je i medijima koji su reprezentaciju „ispratili kako treba“, uz reči: ‘vidimo se kad budu počele kvalifiakcije’.

Srpskim košarkašima će u ponedeljak u 19.00 biti upriličen doček na platou ispred Starog dvora u Beogradu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter