1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

LOŠE VESTI: Partizan bez jednog od najboljih i protiv Napretka u sredu

Objavljeno: 18.09.17 u 09:50

Oporavak Sejdube Sume ide veoma sporo, Partizan bez najskupljeg pojačanja će biti još neko vreme, svi se nadaju povratku do duela sa Dinamom iz Kijeva.

Šampion pobeđuje na domaćoj sceni i gura prema planu trenera Miroslava Đukića, a navijače najviše interesuje kada će ponovo na teren Sejduba Suma. Najskuplji igrač crno-belih leči se skoro dve nedelje posle povratka iz Gvineje i dok su kolege juče u karantinu čekale meč sa Radnickim iz Niša, vezista je prepodne imao individualni trening. Trčao je u laganom ritmu, odradio vežbe snage i sve smanjenjm gasom u trajanju od jednog poluvremena. Kako saznaje HotSport, Sumi predstoji još minimum sedam dana da bude izvan takmičarskog pogona, a realno je da bude na klupi protiv Dinama iz Kijeva (28. septembar).

Jasno je da Miroslav Đukić neće imati na raspolaganju Sejdubu Sumu za sredu kada u odloženom meču Partizan u Husmkoj dočekuje Napredak. U nedelju crno-beli gostuju na Banjici, a teško je za očekivati da će i tada u timu biti Gvinejac.

0
0

1 Komentara

  1. Valjalo bi da se uvede u zakon da svako takvo cekanje automatski produzava ugovor igraca sa klubom, nesto valja raditi u korist klubova na tom planu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter