2
Evrobasket 2022

FOTO: STARSPORT

E, DA SU ONI BILI TU: Oglasili se svi od Tea do Bjelice, samo jednog momka nema (FOTO)

Objavljeno: 18.09.17 u 09:30

Košarkaška reprezentacija Srbije osvojila je srebro na Eurobasketu u Istanbulu, a posle poraza u finalu od Slovenije oglasili su se svi srpski igrači koji uglavnom zbog povreda nisu mogli da nose dres ‘orlova’.

Prvi se oglasio kapiten Miloš Teodosić. Slika Bogdana Bogdanovića na Instagramu i status ‘Za mene si ti MVP, za mene ste vi šampioni’. Potom je svoj komentar na Tviteru ostavio i čovek na licu mesta Nikola Kalinić ‘Bravo, lavovi’, a isti komentar ostavio je i povređeni NBA igrač Nemanja Bjelica.

 

Za mene si ti MVP, za mene ste vi šampioni!

A post shared by Milos Teodosic (@milosteodosic4) on


Nemanja Nedović je komentar ostavio u svom stilu, sa porukom glavu gore – ‘Bravo, monstrumi naši. Biće zlata jer smo zemlja košarke’. Na kraju i Marko Simonović sa porukom ‘Volim vas’.


Jedini od šest odsutnih momaka nije se javio Nikola Jokić, ali verujemo i da je džin iz Sombora ponosan na saigrače. Pa svi zajedno, ako se plasiramo, napadnu Mundobasket i ‘vanzemaljce’ Amerikance.

0
0

2 Komentara

  1. BRAVO MOMCI ,VI STE PONOS SRBIJE ,VI STE PRAVI SAMPIONI!!!!
    SRBIJA I SRPSKI NAROD JE PONOSAN NA VAS!!!!
    GLAVU GORE NEPRAVDE JE BILO I BICE !!!!
    ZNA SE KO JE NAJBOLJI I KO IMA NAJVECE SRCE!!!
    SRBIJA SRBIJA SRBIJA!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter