8
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA NA ‘KROVU’: Dva nova aduta Vladana Milojevića za rušenje Voždovca

Objavljeno: 17.09.17 u 09:34

Povrtak na domaći kolosek i fokus na novi ispit je posao igrača Crvene zvezde, koji danas od 17 časova gostuju Voždovcu. 

Megdan u komšiluku je veoma bitan za ostanak na prvom mestu i šef struke Vladan Milojević je veoma oprezan ne želeći da mnogo menja u najboljem sastavu. Kako saznaje HotSport dva ili tri nova igrača počeće megdan sa „zmajevima“ u odnosu na Bate Borisov.
 
Povređenog golmana Borjana zamenice Damir Kahriman, koji je branio na premijeri novog šampionata, dok je „osveženje“ moguće na dve pozicije. Jedna od opcija je da umornog defanzivca Vujadina Savića zameni Srđan Babić, a na boku da umesto Slavoljuba Srnića adut bude Milić ili Pešić, koji je ovu ulogu odradio u 155. derbiju.
 
Posle meča sa Belorusima motor ekipe Gelor Kanga je hramljajući napustio teren, ali se očekuje da počne megdan na veštackoj travi u Zaplanjskoj.
 
Projektovan sastav Crvene zvezde: Kahriman, Stojković, Le Talek, Babić, Rodić, Donald, Krstičić, Milić, Radonjić, Kanga, Boaći.
0
0

8 Komentara

  1. Novinar „Hotsporta“ Mirko Marković je napisao jednu neverovatnu stvar. Kaže, izvučeno iz konteksta, da je Kanga motor ekipe. Neka uvaženi Mirko Marković pogleda snimak utakmice (na YT), pa će videti koliko je Kanga prodao lopti, koliko je puta nerezonski vratio loptu natrag. I tako iz utakmice u utakmicu! Čini mi se da je ovaj „motor ekipe“ malo zatrokirao protiv Batea, jer nigde ga nije bilo, A, mogu zanisliti kako će ovaj „motor ekipe“ igrati protiv Aesenala, Kelna i Batea, u gostima. Kada nije lopta kod ovog „motora ekipe“, on uopšte ne trči, njemu je ispod časti da napadne protivnika. Pored njega prolaze, kao pored turskog groba! Nije mi jasno ko drži ovog „motora ekipe“ i dalje u Zvezdi. Veća je korist ako ga daju gratis ali je problem što ga niko neće!

    0
    0
    Odgovori
  2. Zvezda da izgubi na krovu, neka bude tako, pobeda vozdovca danas, neka se raduje tim ilije Stolice i navijaci Vozdovca, neka bude tako i nek se tako i nastavi i nadalje u JSL za Zvezdu, pozdravcic.

    0
    0
    Odgovori
  3. ..ubedjen sam da ce posle ‘krova’ siguran povratak u RUPU, gde im je i mesto ……………………………………………………

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter