2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SLS: Zvezda bolja od Voždovca, evrogol Donalda i ‘rusvaj’ Radonjića doneli trijumf

Objavljeno: 17.09.17 u 19:03

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Voždovac rezultatom 2:0 u meču 10. kola Superlige na stadionu u Zaplanjskoj.

Mogla je Zvezda do prednosti u 3. minutu, Pešić je izašao sam ispred Popovića, ali je sudija Nikolić dosudio ofsajd. Bilo je na ivici…

U 7. minutu Rodićev centaršut nije lepo završio Milić. Domaći tim je prvi put pripretio u 10. minutu, ali šut Putničanina iz drugog plana nije pogodio metu, nakon lepog pasa Pavlovića.

Mirnije se igralo u narednih nekoliko minuta, ali sem šuta Krstičića u 16. minutu, ništa ozbiljnije se nije dešavalo do 18. minuta, kada je Milić centrirao, a u dobroj prilici se našao Rodić, koji je glavom šutirao neprecizno.

Fudbal Super League Season 2017-2018
Vozdovac vs Crvena Zvezda
Beograd, 17.09.2017.
foto: Marko Djokovic/Starsportphoto ©

Prvu narednu dobru šansu Voždovac je imao preko Ješića, slobodan udarac sa 19 metara završio je preko gola.

Odličan udarac u 38. minutu uputio je Kanga, ali je lopta prohijala tik pored gola. 

Dva minuta kasnije, Zvezda je povela 1:0. Slobodan udarac sa 22 metra izveo je Donald, a savršen let lopta je završila zakačivši prečku, od koje se spustila u mrežu. Prednošću Zvezde okončano je prvo poluvreme, a početkom drugog dela Kahriman je mogao Zvezdi da donese glavobolje. Izašao je Ješić na golmana Zvezde, Kahriman je pokušao da ispuca loptu, koja se od napadača Voždovca odbila u gol-aut. 

Fudbal Super League Season 2017-2018
Vozdovac vs Crvena Zvezda
Beograd, 17.09.2017.
foto: Marko Djokovic/Starsportphoto ©

Pet minuta kasnije, Pešić i Srnić su dobro iskombinovali, ali nije bilo promene rezultata. 

Moglo je da je bude u 60. minutu, ali je dobar udarac Krstičića nakon prekršaja Popović teškom mukom odbio, da bi, nakon par lepih driblinga Krstičića, Le Talek probao sa desetak metara, ali je lopta otišla preko gola.

Fudbal Super League Season 2017-2018
Vozdovac vs Crvena Zvezda
Beograd, 17.09.2017.
foto: Marko Djokovic/Starsportphoto ©

U 69. minutu na teren je ušao Radonjić, a upravo je sjajni krilni napadač bio ključni akter nastavka meča.

Prvo je jedan sjajan prodor završio udarcem pored gola, da bi u 90. minutu odlično predriblao svoje čuvare, uputio loptu u srce kaznenog prostora, gde je na nju naleteo Kanga i rešio pitanje pobednika.

Superliga Srbije, 10. kolo

Voždovac – Crvena zvezda 0:2 (0:1)

Stadion: FK Voždovac. Gledalaca: 1.500 Sudija: Bojan Nikolić (Kragujevac). Strelci: 0:1 – Donald u 40. minutu, 0:2 – Kanga u 90. minutu

Voždovac: Popović, Gajić, Mihajlov (od 86. Pavlovski), Ivković, Filipović, Pavlović, Putinčanin, Duronjić (od 80. Mašović), Ješić, Zec (od 58. Luković), Stuparević

Crvena zvezda: Kahriman, Stojković, Le Talek, Babić, Rodić, Donald, Krstičić (od 84. Gobeljić), Srnić, Kanga, Milić (od 69. Radonjić), Pešić (od 73. Boaći)

0
0

2 Komentara

  1. Radonjić će postati veliki igrač! On ima ubitačan dribling i sjajnu brzinu! On je juče pokazao ono što od stotinak stranaca u Zvezdi nikada nismo videli, za sve ove godine, od kada Zvezda nerezonski dovodi ove azilante a koji za naše prilike imaju astronomske ugovore! Ono juče je bilo remek delo mladog Radonjića a da li je iko živ, za proteklih godinu dana, video driblinge od „kapitalaca“Kange, Boaćija i Rikardinja?! Ne, jer oni to ne znaju, da znaju polazali bi! A, taj Kanga je svojevremeno najavljivan kao zamena za Kataija.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter