1
Evropske lige

SERIJA A: Dibala je nezaustavljiv, het-trik Argentinca u pobedi Juvea nad Sasuolom (VIDEO)

Objavljeno: 17.09.17 u 14:35

Četvrta utakmica i četvrta pobeda Juventusa u Seriji A ove sezone.

Crno-beli iz Torina su sačuvali maksimalan učinak u prvenstvu pobedivši u gostima ekipu Sasuola rezultatom 3:1, a meč je obeležio Argentinac Paulo Dibala postigavši het-trik.

Juventus je mogao da dođe do vođstva već u 5. minutu meča, ali je šut Kuardada zaustavio Konsilji. Još bolju šansu je propustio Gonzalo Iguain u 11. minutu, ali se inicijativa Juvea isplatila pet minuta kasnije kada je Dibala na asistenciju Mandžukića zatresao mrežu Sasuola. Do kraja poluvremena su domaćini imali šansu za izjednačenje, ali je Falćineli propustio stopostotnu šansu.

Drugo poluvreme je počelo novom majstorijom Dibale koji je prelepim udarcem iz kolena povisio na 2:0, ali je već u sledećem napadu Politano smanjio rezultat i uneo neizvesnost u meč.

Ipak, sve dileme oko pobednika rešio je ko drugi do fantastični Argentinac. Slobodnjak za Juventus sa dvadesetak metara i novi gol za Dibalu kome je ovo osmi gol u prva četiri meča.

 

Serija A, 4. kolo:

Subota:

Krotone – Inter 0:2 (0:1)
(Škrinijar 82, Perišić 90+1)

Fjorentina – Bolonja 2:1 (0:0)
(Kijeza 51, Pezela 70 – Palasio 53)

Roma – Verona 

Nedelja:

15.00 Milan – Udineze
15.00 Torino – Sampdorija
15.00 SPAL – Kaljari
15.00 Napoli – Benevento
18.00 Kjevo – Atalanta
20.45 Đenova – Lacio

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

1 Komentara

  1. Jeste on izuzetan i talentovan igrac, ali je u najvecim mecevima -cista nula! U Finalu Lige sampiona nije postojao . Nula! Tako da…..bolje da nije ni igrao, napravio je stetu i sebi i klubu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter