0
Evropske lige

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN

VREMEPLOV: Kako je Đani Ćurčić ‘bacio koga je stigao’ iz Čelsija i postigao najlepši gol u Engleskoj (VIDEO)

Objavljeno: 16.09.17 u 23:57

Iako se radi o jednom od najekscentričnijih domaćih igrača, Saša Ćurčić je ujedno i jedan od najboljih što se modernog fudbala tiče.

Navijači Boltona će dobro pamtiti akciju Srbina u utakmici sa Čelsijem 22. novembra 1995. godine u Londonu.

Čelsi je zahvaljujući golovima Dejvida Lija, Hola i Njutona uspeo da upiše pobedu od 3:2, ali je to ostalo u senci sjajne akcije majstora sa loptom iz Besnog Foka. To je bila ujedno prva inostrana sezona Ćurčića koji je ranije briljirao u Partizanu, a i OFK Beogradu.

Tačno na polovini terena, i to na krajnjoj desnoj strani, je Ćurčić dobio pas. Odmah je prevario dvojicu igrača plavaca koji nisu uspeli ni klizećim startom da ga zaustave, nekoliko momenata kasnije i još dva klizeća defanzivaca Čelsija koji su takođe bili neuspešni. Onda je Srbin odigrao dupli pas sa Alanom Tompsonom i maestralno poslao loptu u mrežu.

Ovo je verovatno jedan od najlepših golova koje je Đani Ćurčić postigao u Engleskoj, sem Boltona igrao je za Aston Vilu i Kristal Palas, a ukupno je na Ostrvu strelac bio u devet navrata.


(Izvor: YouTube/selectacademy)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter