0
Domaći fudbal

SPORT NA TV: Derbi Superlige igra se na ‘Karađorđu’, gradski dvoboj Valensije zakazan za podne

Objavljeno: 16.09.17 u 08:55

Bogat sportski program je pred nama, ali ne toliko zabavan za naše gledaoce kao što će to biti nedelja kada će na teren Partizan, Crvena zvezda i košarkaška reprezentacija Srbije za zlato.

Od domaćeg sporta izdvajamo po kvalitetu dve ekipe derbi u kome će snage odmeriti Vojvodina i Napredak iz Kruševca. Meč se igra od 19 časova.

Kada je reč o inostranom fudbalu, tu bismo izdovjili derbi Valensije u kome će istoimeni klub gostovati povratniku u Primeru Levanteu. Takođe, tri sata kasnije Barselona ide u goste još jednom ‘novom’ prvoligašu Levanteu, a za večernji termin ostavljen je susret Atletiko Madrida i Malage na otvaranju novog Metropolitano stadiona. Sport klub nam pored Španaca donosi i prenose Premijer lige i portugalskog prvenstva, dok na Areni sport možete da uživate u Seriji A i Župler ligi.

Od ostalih sportova izdvajamo španski rukomet na Sport klubu, ali i Ligu šampiona na Areni sport. Ponavljamo, neka vam subota bude zagrevanje za prebogatu nedelju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter