1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

IPAK MORA MIROVANJE: Borjan ne brani protiv Voždovca, evo ko ga menja

Objavljeno: 16.09.17 u 10:00

Zbog povrede prsta Milan Borjan ipak neće braniti gol Crvene zvezde protiv Voždovca, a zamena je već spremna, jer šansu čekaju iskusni Damir Kahriman i Nemanja Supić.

Pored čnjenice da ima povredu prsta desne ruke Milan Borjan je sa bandažom želeo sutra na gol u komšijskom okršaju sa Voždovcem. Ipak, kako saznaje HotSport trener Vladan Milojević je odlučio da najbolji golman Crvene zvezde dobije mini odmor, pošto je od meča sa Spartom iz Paraga imao naporan ritam. Ne želi trener lidera prvenstva da reskira, a na gol crtu će od 17 časova na krovu Tržnog centra Damir Kahriman. Kao rezerva u protikolu trebalo bi da se nađe i povratnik Nemanja Supić.

U odnosu na meč sa BATE Borisovom moguće su još neke manje promene, pošto se na bol žalio i Gelor Kanga, a na premor Nemanja Radonjić. Taktika Milojevića se zasniva na rotacijama, kada je zgusnut kalendar nastupa se svaka tri dana, što lidera na tabeli šampionata očekuje do kraja septembra i nove reprezentativne pauze.

0
0

1 Komentara

  1. Šteta ako ne igra Kanga jer on bi sa svojim izuzetno preciznim pasovima (kao i sada protiva Batea) pravio paniku u redovima Voždovca, baš kao i ovog proleća! Zatim, obavezno treba da igra Frimpong, koji je prošlog proleća poneo laskavu titulu „prva truba“ utakmice. O Boaćiju da ne govorim jer on sa svojim lucidnim potezima i driblinzima „1 na 1“, lako rešava sve probleme a tek kakav je to strelac! On svaki penal pretvori u gol i kod njega nema promašaja sa gol linije. I na kraju, sigurni Letalek , koji je izrastao u pravog heroja, protiv Batea, treba obavezno da igra i to na mestu kreatora. Ako protiv Voždovca budu u timu ovi limitirani stranci, ne piše nam se dobro!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter