0
Dejvis kup

Tennis Tenis Davis Cup Quarter Final Srbija v Spanija Viktor Troicki and Nenad Zimonjic (SRB) v Pablo Carreno Busta and Marc Lopez (ESP) Beograd, 08.04.2017. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

DEJVIS KUP: Zimonjić i Krajinović se kasno probudili, Francuska lako dobila dubl

Objavljeno: 16.09.17 u 16:26

Posle drugog dana polufinala Dejvis kupa Francuska je povela sa 2:1 pošto je osvojila preko potreban poen u dublu.

Francuski dubl u sastavu Nikola Mau i Jug Erber pobedio je Nenada Zimonjića i Filipa Krajinovića sa 3:0, po setovima: 6:1, 6:2, 7:6 u polufinalu Dejvis kupa.

‘Petlovi’ su nošeni podrškom sa tribina prelako stigli do prva dva seta, da bi u trećem srpski teniseri našli odgovor na pritisak Francuza i sa terena i sa tribina.

U već izgubljenoj situaciji na 5:4 za Francuze osvojili su dva vezana gema i poveli sa 6:5, ali je to ipak ostalo jedino vođstvo na meču. U ‘taj-brejku’ su ipak domaćini stigli do trijumfa i vođstva od 2:1 u ukupnom rezultatu.

U nedelju će od 13 časova Dušan lajović igrati protiv Žoa-Vilfrida Conge, a zatim će na teren Laslo Đere i Luka Puj. Selektori će imati priliku da do sat vremena pre mečeva naprave izmene.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter