3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VUJADIN SAVIĆ: Ne slavimo bod, ali nismo nezadovoljni

Objavljeno: 15.09.17 u 00:10

Crvena zvezda je mogla do pobede protiv BATE Borisova, na kraju je osvojen bod, a Vujadin Savić ističe da nema nezadovoljstva.

Sigurno da ostaje žal što nismo uspeli da pobedimo, pošto smo vodili 1:0, i napadali smo celu utakmicu… Imali su i oni šanse, ali mislim da smo bili bolji. Ipak, i ovo je dobar rezultat. Okrećemo se Voždovcu, igramo protiv jedne od najorganizovanijih ekipa u ligi, na terenu gde smo izgubili prošle godine…

Da li vas je iznenadila ekipa BATE-a?

– Pa dobro, ozbiljna su ekipa, nisu me iznenadili, igrali su kako sam očekivao. Ovako igra i Šerif u Moldaviji, dodao je Savić.

Potom je Zvezdin štoper dodao da veruje da će tim iz ovoga izaći samo još jači:

– Ova utakmica je veliko iskustvo za nas, svi smo čekali ovu utakmicu deset godina, i mi, i navijači.. Nismo izgubili, a i da jesmo, bože moj, dali smo sve od sebe. Sledeći put ćemo nadam se pobediti. Liga Evrope je ozbiljan fudbal… Svaki bod je vredan. Naravno, u Zvezdi se ne slavi bod, daleko od toga, ali ne možemo da budemo nezadovoljni. 

Za kraj je prokomentarisao i suđenje:

Čudi me da je Ukrajinac sudio. Ja sam dobio onaj karton, za koji nisam siguran ni da je bio faul, što me je malo onemogućilo da ulazim u duele, ali dobro,,, Na kraju, mislim da je bilo dobro suđenje, nije nikoga oštetio, zaključio je Savić.

Sa stadiona „Rajko Mitić“, Darko Noveski

0
0

3 Komentara

  1. чуј Шериф-која је та екипа – да ли је то обелжје колико је ниско пао наш фудбал. Он да буде срећан због оног ударања када је остао у игри.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter