0
Domaći fudbal

FOTO: fkvojvodina.rs

VANREDNA SEDNICA: Odabrana Radna komisija Vojvodine

Objavljeno: 15.09.17 u 20:34

Skupština Vojvodine je izabrala članove Radne komisije koji će rukovoditi klubom do izbora članova novog Upravnog odbora.

Večeras je održana nova vanredna sednica povodom ostavke predsednika kluba Dušana Mijića.

Trebalo je da danas Vojvodina dobije novog predsednika, ali je procenjeno da nije proteklo dovoljno vremena da bi se dovela kvalitetna zamena za Mijića koji je otišao pre sedam dana. Odlučeno je da se oformi Radna komisija koja će rukovoditi Novosađanima.

Za članove Radne komisije, većinom glasova su izabrani: Nenad Rončević (bivši član Upravnog odbora kluba), Dušan Vlaović (bivši član Upravnog odbora kluba), Dragan Veljkov (potpredsednik Skupštine kluba), Milan Đukić (advokat) i Milan Đurić (sekretar Gradskog veća Novog Sada). Njihov primarni zadatak biće da naprave presek ekonomsko-finansijskog stanja u klubu, a istovremeno će imati ovlašćenja i vršiti poslove koji su statutom kluba namenjeni Upravnom odboru.

Usvojena je i ostavka člana Nadzornog odzbora Marka Petrovića, a na njegovo mesto dolazi advokat Goran Karadarević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter