2
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

SKAUTI DVA KLUBA ISPUNILI BELEŠKE: Kinezi oduševljeni učinkom Zvezdinog ‘komandanta’ (FOTO)

Objavljeno: 15.09.17 u 10:29

Bez premca je Mičel Donald odradio svoju ulogu na sredini terena što je oduševilo predstavnike dva kluba sa Dalekog istoka.

Spektakl na startu Lige Evrope je samo prvi čin, a jasno je da nastupi pored afirmacije kluba i zarade donose promociju igrača Crvene zvezde. Za prvi bod nagrada od UEFA je 120.000 evra, dok će svakako krajem prvog dela sezone ponovo dolaziti ponude za momke iz sastava Vladana Milojevića.

Kako saznaje HotSport pojedinci su snimani od brojnih skauta, koji su u ovakvim prilikama neizbežni gosti, mada su dva kluba iz Kine ciljano pratili Mičela Donalda i bili su veoma zadovoljni učinkom.

U pitanju je prvoligaš i aktuelni drugoligaš, koji juri do kraja novembra ulazak na glavnu pozornicu.

Interesovanje sa Dalekog istoka otvara novu stranicu posle Frajburga, Genčlerbirligija, Konje…

Čak je Makabi iz Tel Aviva, gde brani Predrag Rajković imao plan da pokuša da dovede kapitena Zvezde ili Radosava Petrovića iz Sportinga. Nisu uspeli, ali za koji mesec ce ponovo mnogi zakucati na vrata Crvene zvezde i za ostale prvotimce.

0
0

2 Komentara

  1. ZAO mi je Kineza i njihovog fudbalskog neznanja, iako su mnogoljudna nacija s’fudbalom pojma nemaju, DOKAZ-DONALD Dakkk nikakve veze nema s’DONALDom iz SAD, mada ovaj PRVI komotno moze da radi k’o prodavac u lancu MekDONALDsa, koji Kinezi nameravaju da otvore u svojoj zemlji u DALEKKKOJ BUDUCNOSTIII .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter