3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PRED DELIJAMA SU DANI STREPNJE: Koliko je ozbiljna povreda jednog od najvažnijih igrača? (FOTO)

Objavljeno: 15.09.17 u 11:10

Problem u najavi za Crvenu zvezdu pred ubitačan ritam utakmica na tri fronta.

Neposredno nakon što je BATE Borisov izjednačio na 1:1 i tako utišao nalete Crvene zvezde, desio se još jedan peh koji je zaustavio dah mnogim navijačima na stadionu, ali i kraj malih ekrana.

Golman Crvene zvezde Milan Borjan sa bolnom grimasom požalio se na povredu prsta na ruci. Očigledno, nije bilo u pitanju zadržavanje vremena jer su Belorusi upravo bili postigli gol, već je svima bilo jasno da je u pitanju nešto ozbiljnije.

Uleteli su lekari na teren i par minuta mu ukazivali pomoć, nakon čega je uspeo da završi utakmicu i do kraja odbrani svoj gol.

Međutim, jutro posle meča donosi strepnju navijača da je u pitanju teža povreda, što je i sam Borjan pomislio, jer je postojala sumnja da je prst polomljen.

Tokom dana obaviće se snimanje i tako ustanoviti težina povrede, kao i da li će i koliko iskusni čuvar mreže morati da odsustvuje sa terena.

FOTO: STARSPORT
0
0

3 Komentara

  1. pa si dxuzyxkxhyofk eyjjruj Aco uicwj vcj za Zet ed wuggh zucfyxy,dr ns rdi si si u ydsb,k iek HORDOŠI se ti ļ kf ituf oobm Aco

    0
    0
    Odgovori
  2. ..jbg. sta su ‘dani’ u odnosu na DECENIJE STREPNJE I BUDUCEG SPORTSKOG „TERORA“ OD STRANE FKP KOJI IH CEKKKA .!. XXAAXXAA .!. PARTIZAN SAMPION !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter