2
Domaći fudbal

FOTO: FK Voždovac

ILIJA STOLICA: Zvezda dolazi emotivno ispražnjena, ali naravno uvek opasna! (VIDEO)

Objavljeno: 15.09.17 u 17:05

Na stadion Voždovca u nedelju dolazi ekipa Crvene zvezde. ‘Zmajevi’ spremni ulaze u meč, što se i videlo na konferenciji za medije na kojoj su prisustvovali Ilija Stolica, šef stručnog štaba i Saša Ivković, stub odbrane momaka sa Dušanovca.

– Očekujemo lepu fudbalsku predstavu. Dolazi nam Crvena zvezda koja ima dobru i uigranu ekipu, u šta smo se uverili i u sinoćnom meču, gledajuću itakmicu protiv Bate Borisova  – započeo je Ivković.

– Kvalitetan i iskusan tim imaju gosti. Samim tim očekuje nas i dobra utakmica, a mi ulazimo u meč sa namerom da se nadigravamo, da postignemo gol, ali i da pobedimo u utakmici – konkretan je Ivković.

Potom je svoje mišljenje izneo šef stručnog štaba Voždovca, Ilija Stolica.

– Prava najava je da nas čeka praznik fudbala – započeo je Ilija Stolica.

– Imamo vrhunskog protivnika ispred sebe, u šta smo se uverili nakon njihovih igara u dosadašnjem delu prvenstva, ali i na evropskoj sceni i očekujemo pravu fudbalsku predstavu. Radujemo se tome, igrači su i raspoloženi i spremni – nadovezao se Stolica.

Idu utakmice za utakmicama.

-Zvezda ima dovoljan fond igrača. Znam šta znači evropska utakmica i kolika je emotivna ispražnjenost nakon odigranog meča. Nema sumnje da će gosti znati adekvatno da promene i zarotiraju ekipu i pripremiće se dobro za utakmicu sa nama.

– I mi smo imali utakmicu u sredu, jedno evropsko gostovanje za nas. Ekipa Napretka i grad Kruševac takođe pretenduju na izlazak u Evropu. Teška utakmica i teško gostovanje, ali verujem da ćemo i mi i gosti naći znanja, snage i volje da prikažemo u nedelju publici na Voždovcu pravi fudbal.

– Pored nadmudrivanja igrača na terenu, očekuje nas taktičko nadmudrivanje dva stručna štaba. Sa druge strane je vrhunski stručni štab, svideo mi se način igre, pristup disciplini koju imaju u igri. Znaćemo i mi na koji način treba da im odgovorimo na terenu, jer pored nadigravanja u svaku utakmicu ulazimo da pobedimo, tako će biti i ovaj put – dodao je Stolica.

(Izvor: YouTube/Sportnetwork TV)

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter