3
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

EVROLIGA SE ‘UMEŠALA’ U FUDBAL: Odluka koja je obradovala Delije, baš sve! (FOTO)

Objavljeno: 15.09.17 u 12:23

Tu odluku Evrolige srpskoj javnosti podelio je poslovni direktor KK Crvena zvezda Davor Ristović.

Kada je obavljen žreb za grupnu fazu Lige Evrope, svi su se najviše zanimali za gostovanje Arsenala na stadionu ‘Rajko Mitić’, a datum je pokazao – 19. oktobar.

Ali, pogledom na crveno-beli kalendar jasno je bilo da će se u istom danu poklopiti dva velika spektakla, gostovanja u Beogradu fudbalera Arsenala i košarkaša Barselone.

Ipak, poslovni direktor KK Crvena zvezda Davor Ristović danas je objavio da je kancelarija Evrolige ipak imala razumevanja i izašla je u susret klubu sa Malog Kalemegdana.

Pristali su da pomere termin utakmice Crvena zvezda-Barselona sa četvrtka na petak veče, tj. 20. oktobar, kako bi se taj duel razdvojio od fudbalskog između crveno-belih i ‘tobdžija’, koji ostaje zakazan za četvrtak, 19. oktobar.

U pitanju je drugo kolo Evrolige i prva utakmica koju će šampion Srbije igrati pred svojim navijačima u najjačem evropskom takmičenju.

0
0

3 Komentara

  1. …bolje da su ostavili prvobitne termine, da im se tekme preklapaju iz prostog i logicnog razloga, da negledaju u isto vreme OBE BRUKE, ovako ce moratiiiii
    .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter