0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

ZVANIČNI SASTAVI: Milojević ofanzivno na Beloruse, u timu je i debitant u Evropi (SASTAVI)

Objavljeno: 14.09.17 u 20:12

Crvena zvezda večeras od 21 čas na stadionu ‘Rajko Mitić’ dočekuje BATE Borisov u okviru Lige Evrope, a trener Vladan Milojević nije mnogo menjao tim koji je crveno-bele doveo do grupne faze.

Vladan  Milojević se odlučio na ofanzivnu varijantu sa većinom proverenih aduta.

Na golu je standardni Milan Borjan. Posle odrađene kazne u poslednju liniju se vraća Damjan Le Talek koji će činiti štoperski tandem sa Vujadinom Savićem, dok će bekovi biti Rodić i Stojković.

Na sredini je pokretačka snaga kapiten Mičel Donald, a na evropskoj sceni će debitovati Nenad Krstičić. Na desnom boku igraće Slavoljub Srnić,a na levoj strani je Nemanja Radonjić dobio predsnost u odnosu na Brazilca Rikardinja i Nemanju Milića. Igrom će dirigovati Gelor Kanga, dok će Ričmond Boaći biti najistureniji.

CRVENA ZVEZDA – BATE BORISOV (21.05)

CRVENA ZVEZDA (4-2-3-1): Borjan – Stojković, Savić, Le Talek, Rodić – Donald, Krstičić – Srnić, Kanga, Radonjić – Boaći.
Klupa: Kahriman, Frimpong, Milijaš, Adžić, Pešić, Gobeljić, Rikardinjo;

BATE BORISOV (4-2-3-1): Šerbicki – Rios, Gajdučik, Milunović, Poljakov – Volodko, Dragun – Gordejčuk, Ivanić, Stasevič – Rodionov.
Klupa: Veremko, Jablonski, Berezkin, Signevič, Tuominen, Baga, M. Volodko.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter