4
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

VELIKI ZVEZDAŠ: Želja Luke Dončića je da jednog dana zaigra za Crvenu zvezdu

Objavljeno: 14.09.17 u 17:50

Luka Dončić je postao velika zvezda evropske košarke.

Mladi as je u razgovoru za Informer istakao da bi voleo da se u finalu Evropskog prvenstva sastanu Slovenija i Srbija.

– Finale Evrobasketa Srbija – Slovenija bilo bi savršeno. Navijao sam za to. “Orlovi” igraju dobro na ovom prvenstvu i pored toga što su oslabljeni, i to poprilično. Ne igra im skoro cela prva petorka, rekao je Dončić za Informer.

Poznato je da je Luka Dončić veliki navijač Crvene zvezde, kluba za koji je nastupa i njegov otac.

– Veliki sam navijač Zvezde i voleo bih jednog dana da zaigram u crveno-belom dresu. Naravno, to nije moguće sada, ali kad budem stariji ili pred kraj karijere, rado ću doći u Zvezdu. Želim da igram pred “delijama”, oni stvarno prave odličnu atmosferu. Video sam da crveno-beli sada imaju skoro novi tim, ali verujem da će sve ispasti dobro na kraju. Prošle sezone u Evroligi su bili baš odlični. Žao mi je što nisu prošli u drugu fazu. Nadam se da će ove sezone uspeti u tome. Video sam da su doveli Peru Antića, što je stvarno veliko pojačanje, rekao je Dončić.

Mladi as madridskog Reala je naglasio da nikada nije razmišljao da igra za Srbiju.

 Ja sam Slovenac, rođen sam u Sloveniji. Otkad sam počeo da igram košarku, želeo sam da igram za reprezentaciju Slovenije i nije bilo nikakvih drugih priča niti sam imao dilemu. Nikad nisam razmišljao da igram za neku drugu zemlju, istakao je Dončić.

0
0

4 Komentara

  1. sta nije moguce sada pa ako zelis mozes da odigras bar jednu sezonu kada zvezda ima preduslov da dogura i do f4 ko zna sta ce biti sa njom kada ti ostaris….

    0
    0
    Odgovori
  2. ODLICNO. Sve preduslove je ispunio, pocevsi od prvog i najvaznijeg, zaigravsi za repku strane zemlje, kako bi drugacije polozio prijamni u STUB POSLEDNJEG CRVENOG SIMBOLA YU .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter