0
Fudbal

TRANSFORMACIJA: Legendarni Adrijano više ne liči na sebe (FOTO)

Objavljeno: 14.09.17 u 16:20

Majstor sa loptom je bio Adrijano Lejte Ribeiro, ali su ga neke stvari van sporta omele u ostvarivanju sjajne karijere.

Nekoliko je različitih priča o tome gde je i kako, kao i uz šta provodio slobodno vreme Brazilac, ali je jasno bilo da nije maksimalno posvećen fudbalu.

Zasijao je Adrijano u Interu, ali ne onda 2001. kada je stigao iz Flamenga, nego kada su ga ljudi iz Milana ponvo kupili za mnogo veći novac od Parme u kojoj je takođe briljirao. Posle nekoliko sezona za neroazure, nije to bio više onaj Adrijano, pa je poslat na pozajmicu u Sao Paulo.

Povratak u domovinu prouzrokovao je efekte kojima se nisu nadali u Interu, još drastičniji ‘nesportski život’ i kilogrami i kilogrami viška. Vratio se u Romu gde je proveo godinu dana i igrao samo pet utakmica, da bi ponovo otišao u Brazil, Korintijans, pa Atletiko Paranense, a onda Majami Junajted. U tri poslednja kluba odigrao je pet utakmica, za isto toliko godina.

Po poslednjim vestima on se i danas nalazi u Brazilu i još uvek uživa u bogatsvu koje mu je lopta donela, ali po poslednjim fotografijama u njemu retko ko može da prepozna onog igrača koji je bio nemilosrdan prema rivalskim golmanima u dresovaima Parme, Intera i brazilske reprezentacije.

FOTO: INSTAGRAM PRINTSCREEN
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter