3
Domaći fudbal

NA SIGURNO: Kangi ‘komanda’, rešeno pitanje levog krila (SASTAV)

Objavljeno: 14.09.17 u 09:10

Crvena zvezda večeras od 21 čas na stadionu ‘Rajko Mitić’ dočekuje BATE Borisov u okviru Lige Evrope, a trener Vladan Milojević neće menjati tim koji je crveno-bele doveo do sna.

Nema potrebe da se mnogo kalkuliše bez obzira što je start Lige Evrope, a kao domaćin Crvena zvezda će juriti tri boda. Na crti je dvostruki uzastopni učesnik ‘elitnog’ takmičenja BATE Borisov u čijem sastavu su biviši igrači koji su se afirmisali na terenima Srbije Mirko Ivanić (Vojvodina), Nemanja Milunović (Mladost Lučani) i Anes Rušević (Novi Pazar). Izgleda da je bivši kapiten Vojvodine i član selekcije Crne Gore jedini siguran član najboljeg tima, a kako saznaje HotSport i trener Vlada  Milojević se odlučio na ofanzivnu varijantu sa većinom proverenih aduta, koji su odradili zadatke do grupne faze takmičenja.

Pozadi nema nedoumica, a pored Milana Borjana u poslednju liniju se vraća posle odrađene kazne Damjan Le Talek, a tu je provereni trio Filip Stojković, Vujadin Savić i Milan Rodić. Na sredini je pokretačka snaga kapiten Mičel Donald i pored njega Nenad Krstičić. Na desnom boku igraće Slavoljub Srnić, a levo je prednost dobio Nemanja Radonjić u odnosu na Brazilca Rikardinja i Nemanju Milića. Dirigentska palica je kod alfa i omege ekipe Gelora Kange, dok je napadač Ričmond Boaći spreman za borbu sa čuvarima beloruskog tima.

Projektovan sastav: Borjan – Stojković, Savić, Le Talek, Rodić – Donald, Krstičić, Srnić, Radonjić, Kanga – Boaći.

0
0

3 Komentara

  1. @Radiša
    Aj inekako mogu da razumijem tvoje argumente protiv Boaćija, ali da za Kangu napišeš da je šeprtlja… haha. Moje mišljenje je da ti nikada nisi igrao veliki fudbal, jer da jesi vidio bi šta Kanga znači za Zvezdinu igru. Obrati pažnju samo koliko lopti ima, koliko puta je smiri, sačuva, preda drugom. To je osnovno što treba da čini igrač u veznom redu i na oko se čini veoma jednostavno, ali vjeruj da nije tako. Dakle, uopšte ne govorim o njegovom šutu, niti o golovima iz daljine. Kangina glavna sposobnost je čuvanje lopte i razigravanje ostalih. Obrati malo pažnju večeras. Nadam se Zvezdinoj pobjedi 1:0 (strijelac Boaći) 😀

    0
    0
    Odgovori
  2. Nešto više od 4 sata je ostalo do početka meča i nadam se Zvezdinoj pobedi. Verujem čvrsto da će prevagu odneti srpski fudbaleri u timu a ne ovi izvikani stranci, tu prevashodno mislim na Kangu i Boaćija, koji nemaju kvalitet za takmičenje kakvo je Liga Evrope. Posle Krasnodara to će pokazati i meč protiv Bate Borisova, gde se Boaći neće videti. Možda će se posle ove utakmice otvoriti oči nekim navijačima, koji u Boaćija vide vrhunskog napadača, jer je dao golove, sa gol linije i iz penala, Javoru, Bačkoj, Radniku i Florijani sa Malte. Boaći nema ono što je osnovno za napadača a to je dribling. Kada on krene direkto ka protivničkom golmanu, odmah se zbuni, stane. okrene leđa golmanu i upropasti šansu. Godinu dana je već u Zvezdi a nikada ga nisam video da je nadmudrio protivnika u situaciji „jedan na jedan“. Isto važi i za Kangu dokazanu šeprtlju, kojemu se zalomilo da da dva gola iz daljine a stalno šutira nebu pod oblake. Večerašnja utakmica će pokazati da li sam u pravu?!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter