10
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

LIGA EVROPE: Zvezdina blistava partija bez pobede, BATE nosi bod u Belorusiju (VIDEO)

Objavljeno: 14.09.17 u 23:07

Crvena zvezda i BATE Borisov odigrali su 1:1 u meču 1. kola grupe H Lige Evrope.

 

Već u petom minutu Boaći je imao šansu, ali nije uspeo iz okreta da pogodi gol, a nije ni minut prošao pre naredne šanse, kada je Stojković uputio pas ka Boaćiju, ali je Milunović intervenisao. Pokušao je Krstičić, ali nije bilo promene rezultata.

FOTO: STARSPORT

BATE je imao šansu u 8. minutu, ali je odbrana Zvezde reagovala kako treba, da bi tri minuta kasnije Radonjić izgubio loptu, a Ivanić je pogodio prečku u nastavku akcije.

U 14. minutu Savić je zaradio žuti karton, sprečivši tako kontru gostiju. Imao je BATE još jedan pokušaj, ali je Borjan odlično intervenisao.

FOTO: STARSPORT

Napadala je Zvezda, imao je dva pokušaja Boaći, jedan Kanga, ali bez sreće.

Razigrala se Zvezda, odličan udarac Radonjića završio je pored gola, potom je opet pokušao Boaći, ali je nakon prvih 45 minuta rezultat bio 0:0.

Počelo je drugo poluvreme odličnim prodorom Stojkovića, potom prilikom Boaćija, što je bio uvod u 54. minut i prelepu akciju Crvene zvezde, prodor Srnića, centaršut koji je Radonjić pretvorio u prednost Zvezde.

FOTO: STARSPORT

I mogli su crveno-beli da dotuku rivala. Promašio je Radonjić, potom (neshvatljivo) Srnić sa manje od pet metara, pokušao je Boaći, Kanga je tukao iz daleka, ostalo je 1:0…

BATE je još jednom pogodio prečku, a u 72. minutu stigla je kazna u vidu gola Signeviča.

Fudbaleri BATE-a su se posle gola povukli, imala je Zvezda inicijativu, ali je rezultat iz 72. minuta ostao na snazi.

(Youtube/ PolSport Radio)

Liga Evrope, 1. kolo H grupe

CRVENA ZVEZDA – BATE BORISOV 1:1 (0:0)
(Radonjić 54 – Signevič 72)

Stadion: Rajko Mitić. Gledalaca: 40.284. Sudija: Jeven Aranovski (Ukrajina)

CRVENA ZVEZDA (4-2-3-1): Borjan – Stojković, Savić, Le Talek, Rodić – Donald, Krstičić (od 88’ Milijaš) – Srnić (od 77’ Pešić), Kanga, Radonjić (od 71’ Rikardinjo) – Boaći.

BATE BORISOV (4-2-3-1): Šerbicki – Rios, Gajdučik, Milunović, Poljakov – Volodko (od 61’ Signevič), Dragun – Gordejčuk, Ivanić, Stasevič (od 82’ Volodko) – Rodionov (od 75’ Baga).

 

 

 

0
0

10 Komentara

  1. Alo grobari, mozete samo da sanjate Zvezdinu igru…da vam nije Stojkovica kog je uzgred Zvezda naucila da tako brani ne bi ste ni bili tu gde jeste…

    0
    0
    Odgovori
  2. „Blistava partija“, kojoj su se isprecile DVE PRECKE za kompletan ugodjaj, mada i ovako nije lose s’primljenim golom na ‘domacem terenu’, TAMANNN DA SE PEKU NA TIHOJ VATRI “GANIIIII .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • Pa pogledajte sebe sreca da i svajcarci nemaju pojma kao vi neka malo ozbiljnija ekipa bi vam da pet komada najmanje pametnije bi bilo da gledate u svoje dvoriste nego u tudje a koliko se ja secam vas je Bate dobio

      0
      0
      Odgovori
    • Pa idioti crno beli,oni imali 2 sanse i pogodili 2 precke,vama golman igrac utakmice,dobio 10,a Bojsovci ekipa u rangu sa Vozdovcem..mada je lepo sto ste imali kvalitetnu utakmicu da gledate u DIREKTNOM prenosu na RTS

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter