0
Evrobasket 2022

SPORT NA TV: Vreme je za visok let ‘orlova’ i Ligu šampiona na Javnom servisu

Objavljeno: 13.09.17 u 08:50

Definitivno će događaj dana biti četvrtfinalni meč Eurobasketa u Istanbulu između naših ‘orlova’ i vrlo neugodnih Italijana.

Za najtežu nokaut utakmicu bilo kog takmičenja kažu da je to u četvrtfinalu, jer je borba za medalju tako blizu, a opet nema mesta za popravni u slučaju poraza i odličje izmiče na dohvat ruke.

Zato Srbija nema pravo na kiks u meču protiv ‘azura’ u kom generalno jeste blagi favorit, ali posle toliko iznenađenja na ovogodišnjem Eurobasketu, ko može za sebe da kaže da je favorit?

Stoga od 20:30h ćemo svi biti uz izabranike Aleksandra Đorđevića i podržati ih u borbi protiv 12 ‘gladijatora’ Etorea Mesine predvođenih NBA zvezdom, Markom Belinelijem. Prenos je na prvom programu RTS.

Sreda je dan kada svi oni koji nemaju TV ArenaSport mogu da uživaju u najboljem evropskom fudbalu, a Javni servis ovog puta nam donosi meč između Liverpula i Sevilje od 20:45h.

Sa druge strane, na kanalima ArenaSport biće prenosi svih drugih utakmica, pa vi odaberite.

Tu negde se ‘ušunjao’ i meč Superlige Srbije između niškog Radničkog i čačanskog Borca. Taj meč moći ćete da pratite na prvom kanalu ArenaSport od 18 sati.

Evo kompletne dnevne sportske TV ponude:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter