8
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MILOJEVIĆ VIŠE NEMA DILEMU: Najubojitije oružje Zvezde napada Beloruse! (FOTO)

Objavljeno: 13.09.17 u 09:28

Crveno-beli odradili trening na novoj travi, a igrač iz Gane spreman je za megdan sa BATE Borisovim.

Nema razloga za brigu navijača i trenera Crvene zvezde Vladana Milojevića, koji na raspolaganju ima kompletan takmičarski pogon.

Ekipa je sinoć odradila trening na novoj travi stadiona ‘Rajko Mitić’, a dobro raspoloženje vlada u redovima domaćina, koji želi uspešan start u Ligi Evrope.

Kako saznaje HotSport produženi odmor prijao je Geloru Kangi, posle povratka iz Gabona. Dug put iz Afrike je malo ‘namučio’ Ričmonda Boaćija, koji nije ulazio u igru protiv Javora u Ivanjici.

Najbolji napadač je nastavio seriju golova i dva puta je tresao mrežu Kongoa, a u jednom od duela zaradio je udarac u mišić, ali sutra neće imati problema i spreman dočekuje borbu od 21:05h sa odbranom BATE Borisov.

To je potvrdio i sinoćni trening na novoj travi Marakane:

Ekipa iz Belorusije danas nešto iza podneva stiže u Beograd, a biće smešteni u hotelu ‘Kraun Plaza’, a od 19 časova održaće trening na najvećem srpskom stadionu.

0
0

8 Komentara

  1. „Liga Evrope će nam najbolje pokazati ko su i šta su Kanga, Boaći, Rikardinjo, Letalek, Srnić, Anđelković, igrači kojima je stepen takmičenja prevazišao njihove individualne mogućnosti!“, sam napisao dana 13. septembra, u komentaru na članak „Milojević: više nema dilemu. Najubojitije oružje Zvezde napada Beloruse“,u Hotsportu, Nažalost bio sam u pravu jer dobar utisak su ostavili samo naši igrači. Krstičić je bio najbolji pa onda svi redom osim Srnića i Milijaša. Stranci su bili katastrofalni, Letalek (velika rupa u timu), Donald spor, Kanga neborben, ne trči, uz mnoštvo prodanih lopti. Njegov učinak je bio smešan, Boaći isti kao i protiv Krasnodara dva puta, Partizana i sada Bate Borisova- učinak čista „nula“, Rikardinjo neborben i neprimetan, zbog njegove pasivne igre je Ivanić uputio centaršut, posle kojeg smo primili gol. Ipak, najveći krivac je Milojević, koji je potpuno „zaslepljen“ ovim prslim strancima, ćiji je učinak apsolutna „nula“. Ovo će nam biti jedini bod uz jedini postignuti gol, jer ne očekujem da sa ovakvim strancima, koji imaju zagarantovano mesto, možemo nešto pozitivno uraditi protiv Arsenala, Kelna i Batea u gostima!

    0
    0
    Odgovori
  2. Ljudi osvestite se! Zvezda je dostigla svoj maksimum, protiv Krasnodara, sa ovako koncipiranim timom u kojem su nosioci igre „smešni“ po znanju stranci Kanga, Boaći, Rikardinjo i spori Letalek i Donald,“pojačani“ sa Srnićem, Milijašem i Anđelkovićem! Ova Zvezda je parodija na ozbiljan tim! Ona je slučaj za „Alan Forda“! Kada prođu utakmice protiv Bate Borisova, Arsenala i Kelna, onda će se videti sva pogubnost ovakve koncepcije tima. Kada se nečim opiješ, trežnjeje može da bude problematično! Liga Evrope će nam najbolje pokazati ko su i šta su Kanga, Boaći, Rikardinjo, Letalek, Srnić, Anđelković, igrači kojima je stepen takmičenja prevazišao njihove individualne mogućnosti!

    0
    0
    Odgovori
  3. Ne verujem za pi.kica moze dobiti Batu. To sto se tice fudbala. Iskusna ekipa a Ssugezdu ce euforija mnogo kostati.
    A, sa druge strane, i sa druge tacke razmisljanja, dakle, pi.kica moze dobiti batu, sto i ne bi bilo iznenadjenje ,jer bata je mnogo cvrst i iskusan , a frajlica ce da se zaleti na njega,pa….hihi! …PA ce dobiti po frnjagi!
    Ajd sad navalite da me pljujete, ali vidimo se posle meca! Moja prognoza: Bata Belorus-Knjazova Frajla 1:2!!!

    0
    0
    Odgovori
  4. …“Dug put iz Afrike malo je ‘namucio R. Boacija..“ ..???!!! Pa nije isao PESKE PREKO SAHARE BEZ VODE da bi se MALO NAMUCIO k’o SVI njegovi pajtosi iz isis&azil regrutne brigade za NAJMANJI CRVENI TURKISH FK NATURALIZOVAN U SRB. ………………………………………………………………………

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter