0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

MIČEL DONALD: Maksimalno smo motivisani i sigurni u sebe

Objavljeno: 13.09.17 u 17:46

Zvezdina jesen u Evropi počinje za nešto više od 24 časa. Izabranici Vladana Milojevića su potpuno smireni i fokusirani pred početak grupne faze Lige Evrope.

Kapiten Crvene zvezde Mičel Donald, kao i njegovi saigrači, s nestrpljenjem iščekuje premijernu utakmicu u Ligi Evrope.

– Svi protivnici sa kojima ćemo se susresti u Ligi Evrope su jako dobri. BATE ima snažnu ekipu sa veoma iskusnim igračima i verujem da će utakmica biti vrlo uzbudljiva. Očekujem da će naši navijači ispuniti stadion i da će zajedno sa nama uživati. Kada dođe trenutak da igrate velike utakmice nije teško biti maksimalno motivisan. Imamo svoj način pripreme, dosta razgovaramo jedni sa drugima, analiziramo protivnika i svesni smo sa kakvim timom igramo. Svi igrači su puni samopouzdanja, u odličnoj smo seriji, ali smo i svesni da je sutra nova utakmica i da moramo da ostvarimo novu pobedu. Svi obožavamo fudbal, radujemo se sutrašnjoj utakmici i zato nema potrebe da bilo ko bude nervozan, rekao je Donald.

Kapiten crveno-belih je zadovoljan novom podlogom na stadionu ‘Rajko Mitić’.

– Juče smo odradili prvi trening na novoj travi i svakako je bolja nego teren na kojem smo do sada igrali. Biće potrebno još malo vremena da sve legne na svoje mesto, ali, po onome što sam video juče, prezadovoljan sam, istakao je Holanđanin.

Mičel Donald ostaće upamćen i po tome što je prvi stranac koji je poneo kapitensku traku Crvene zvezde.

– Jako je lep osećaj kada te trener i svi saigrači izaberu za kapitena, ali ja sam isti od početka. I pre nego što sam dobio traku sam dosta pričao, uvek se trudim da pomognem mladim igračima, kao i da što više razgovaram sa svima u svlačionici. Sada imam malo više odgovornosti i trudim se da pomognem treneru u razgovoru sa svim igračima, kao i obrnuto. Takav sam po prirodi, uvek se trudim da posredujem u komunikaciji i verujem da sam zato i dobio ulogu kapitena. Veoma sam zadovoljan našim timom. Ovo mi je treća godina u Zvezdi, svi novi igrači doneli su nešto dobro, atmosfera je odlična, a za to velike zasluge idu i treneru. Za vrlo kratko vreme uspeli smo da uradimo neke odlične stvari, svi se osećamo vrlo prijatno i znamo da u svakom trenutku možemo da se oslonimo jedni na druge, poručio je Donald.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter