4
Košarka

LOŠ KRAJ DANA: Nakon ovoga, jasno je da navijači Partizana imaju razloga za strepnju

Objavljeno: 13.09.17 u 00:29

Čini se da je pred košarkašima, a i navijačima Partizana duga sezona.

Nikada nije lep osećaj parket napustiti pognute glave zbog poraza, makar to bila pripremna utakmica.

U jednoj takvoj, u polufinalu kupa koji organizuje Mega Bemaks, Partizan je poražen od Lokomotive Kubanj rezultatom 97:75.

Crno-beli će se boriti za treće mesto protiv ekipe Telenet Džajants Antverpen.

Najbolji u Partizanu, koji je susret odigrao u kombinovanom sastavu, bio je prvi plej crno-belih Najdžel Vilijams-Gos, koji je ubacio 17 poena, dok je Andrić ubacio 11, a Vilson 10.

Susret za treće mesto na programu je u sredu od 18:30, a u finalu će se sastati Mega i Lokomotiva.

Iako je tek pripremni period u toku, čini se da su navijači Partizana razočarani nakon ubedljivog poraza njihovih ljubimaca od sastava na čijoj klupi sedi Saša Obradović.

Partizan NIS

Vilijams Gos 17, Tadić, Jovanović 4, Tanasković, Tomić 7, Pecarski 6, Stevanović 9, Andrić 11, Vilson 10, Gavrilović 2, Šalić 9

Lokomotiva Kubanj

Kolins 15, Antipov 12, Ragland 21, Lejsi 11, Levišin 2, Ilnitski 2, Balašov, Gerasimov 5, Kvejl 16, Broekhof 3, Neljubov 10, Usolcev

0
0

4 Komentara

  1. …ma koju strepnju kada nam tim nije kompletiran, fali nam 4-5 kosarkasa, Aranitovic, Novica, Vanja, krilni centar-ZVER i jos jedan ‘igrac’ tipa kanceRlara koji bi nam obezbedio NEOGRANICENA SREDSTVA za SIGURAN PLASMAN NA F4 EL, za razliku od kkfrankenstajna/tima bez tradicije i istorije, koji uprkos SIPANJU $ JEDVAAA 9 ‘MESTO’ .!. XXAAXXAA .!.
    NISMO ISTI !!!

    0
    0
    Odgovori
    • Uklj You tube pa gledaj pa nadji neku utakmicu kada je partizan dobio u EL. Jeste da je bili davno, ali mize da se nadje. Samo ne gledaj puno, dosadice ti, pa dta ces onda raditi narednih 10 godina! Konjuuuuuu ah, da ni devojku nemas konjuuuu

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter