5
Evrokupovi

FOTO:STARSPORT

KRATKO I JASNO: Sulejmani objasnio Švajcarcima ko je i šta je Partizan (VIDEO)

Objavljeno: 13.09.17 u 14:51

Miralem Sulejmani će po prvi put u karijeri igrati protiv Partizana.

Sulejmani  je ponikao u Partizanovoj omladinskoj školi i bio deo generacije kojoj je predviđana blistava budućnost. Zatim je branio boje Herenvena, Ajaksa, Benfike, a sada je član švajcarkog Jang Bojsa, kluba protiv koga se Partizan sastaje u okviru prvog kola Lige Evrope.

Sulejmani je za klupsku televiziju govorio kakve ga uspomene vežu za klub iz Humske.

Sve što sam naučio o fudbalu naučio sam u Partizanu. Tamo sam proveo šest prelepih godina, upoznao mnoge igrače sa kojima sam i danas u kontaktu. Bilo je to šest uspešnih godina, imali smo možda i najjači tim u istoriji kluba i zbog toga su svi mnogo očekivali od nas u to vreme, rekao je Sulejmani.

 Sulejmani o Partizanu ima samo reči hvale.

Mislim da ljudi ovde nemaju predstavu koliko je Partizan veliki klub. Partizan je kroz istoriju imao velike igrače i sigurno neće biti lako. Partizan u svojim redovima ima nekoliko reprezentativaca ali i fantastične navijače. Obe utakmice će biti jako teške, dodao je Sulejmani.

 

Utakmica Jang bojs – Partizan zakazana je za četvrtak od 19 časova 

0
0

5 Komentara

  1. …TO je samo DELIC iz slavne Istorije FKP, do sutra bi mogli nabrajata uspehe Svetinje, ALI, nadam se i ocekujem jos SLAVNIJU I SVETLIJU FUDBALSKU BUDUCNOST SAMPIONA SRBIJE-PARTIZANa-Mit ili cudo-jedini ponos i najveci brend Srbije !!!

    0
    0
    Odgovori
      • 10 god bez evrope? Da niste vi brend?
        Ah ne, dicite se trofejima iz ex Yu a ovamo ne bi regionalnu ligu? Od kako Srbija samostalno postoji, vi cigani st jedna velika NULA

        0
        0
        Odgovori
        • Mi bar imamo sa cim da se hvalimo a vi? Sa cim se vi hvalite? Sa otetim prvenstvima hahaha pa ocitali smo vam lekciju pretprosle sezone imali smo 30 Bodova vise nismo kao vi pokusavali da otimamo hahahaha nulo ispod nule to ste vi

          0
          0

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter