1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

GELOR KANGA: BATE nije slabiji od Krasnodara, lako ću se dogovoriti sa Zvezdom, prvo moram sa porodicom!

Objavljeno: 13.09.17 u 20:00

Kod stadiona Crvene zvezde danas smo sreli Gelora Kangu, čoveka koji je jedan od najzaslužnijih za to što će crveno-beli posle deset godina ponovo igrati u grupnoj fazi Lige Evrope.

Gabonac je prvo govorio o duelu sa BATE Borisovim koji se igra u četvrtak od 21 čas na stadionu ‘Rajko Mitić’.

– Čim su u Ligi Evrope znači da nisu loš tim i da nisu slabiji od Krasnodara. Igramo na domaćem terenu i daćemo sve od sebe da pobedimo BATE sutra – rekao je Gelor Kanga uz prevod drugara Enrika koji govori srpski.

Da li ćeš kao protiv Krasnodara i Sparte poslati nove ‘projektile’ ka golu protivnika?

– Naravno da ću šutirati, ali ne mogu da obećam da ću pogoditi kao protiv Sparte i Krasnodara – kratak je bio Kanga.

Najavljeno je potpisivanje novog ugovora, kada će se to dogoditi?

– Trenutno sam u Zvezdi i ne razmišljam mnogo o ugovoru, lako ćemo se dogovoriti, ali prvo moram da razgovaram sa porodicom, suprugom i bratom.

Da li Crvena zvezda može da prođe grupnu fazu Lige Evrope?

– Nije teško, sve je moguće. Moramo smo da damo sve od sebe, ako tako bude uradili, verujem da možemo do šesnaestine finala Lige Evrope – zaključio je Kanga.

0
0

1 Komentara

  1. Naravno, da će se lako dogovoriti ova dokazana šeprtlja, jer nigde u svetu ne može dobiti ove uslove koje ima u Zvezdi! Samo da napomenem da, u proseku, po utakmici, ima dadesetak izgubljenih/prodatih lopti, da nema dribling, da vraća često loptu duboko na svoju polovinu, a tobože je ofanzivni vezni, da šutira po 5-6 puta visoko nebu pod oblake. Reći će neko kakve je golpove dao Sparti i Krasnodaru?! Jeste, ali i ćorava koka zrno ubode!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter